Surpriza uriasa pe strada! Un super campion s-a dat jos din masina, oamenii au ramas uimiti: "Te stim, tu esti omul care a dus Romania la Mondial"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Septembrie 2015, 11:16

	Surpriza uriasa pe strada! Un super campion s-a dat jos din masina, oamenii au ramas uimiti: "Te stim, tu esti omul care a dus Romania la Mondial"

Esti in galben? Fii atent, eroii din Generatia de Aur sunt pe urmele tale!

Surpriza mare pe strazile din Targoviste, sambata, chiar inainte de meciul cu FC Brasov.

"Un necunoscut" a coborat din masina si a impartit mingi in stanga si in dreapta tuturor suporterilor nationalei imbracati in galben.

Oamenii l-au recunoscut imediat pe Gabi Balint.

"Te cunosc, cum sa nu?! Tu ai marcat golul care ne-a dus la Mondialul din 1990.", i-a spus un suporter din Targoviste lui Balint.

Caravana a continuat duminica la Campina, unde Balint s-a intalnit cu fanii echipei nationale si le-a dat mingi #eusunt12.

 

Esti pe strada? Uită-te atent in stanga si in dreapta. Poate suntem chiar acum langa tine! ;)Fii pe faza! Caravana Eu sunt 12 merge prin toata tara!

Posted by Eu sunt 12 on Monday, September 28, 2015

Campania EuSunt12 e plina de surprize pentru fani. Chiar acum, o masina cu eroii Generatiei de Aur ar putea sa fie in spatele tau ca sa-ti faca o bucurie. Gabi Balint si Stelea vin cu mingi pentru toata lumea. Trebuie doar sa fii suporter al nationalei si sa crezi in calificarea la Euro 2016. Asta e singura conditie!

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies