"Seara ma intalnesc cu familia si ne rugam. Cel mai mult vreau sa am o casa a mea!" Are zeci de medalii, dar traieste intr-un centru social! Povestea cutremuratoare a acestei campioane din Romania

Larisa Gheorghe a crescut intr-o familie saraca, fara bani, dar a ales sa-si transforme viata prin sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 23:43
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 19:58

E vicecampioana nationala la atletism. Alearga sa castige titluri si medalii, dar si pentru o viata mai buna.

"Vreau sa ajung ca Gabriela Szabo! Am aproximativ 100 de diplome, 20-30 medalii si 3 cupe"

"La primul concurs am avut emotii mari si celelalte fete se uitau urat la mine. Mi-a fost frica prima data de celelalte fete, ca erau mai mari decat mine", povesteste Larisa Gheorghe.

EROI.RO | VEZI AICI POVESTILE INCREDIBILE ALE CELOR MAI SPECTACULOSI CAMPIONI AI ROMANIEI
 
"S-a integrat foarte bine, este acceptata de colegi. Avem acesti copii foarte ambitiosi, care se straduiesc foarte mult. Sunt putin defavorizati de soarta dar in schimb au foarte multa putere", spune Octavia Brosser, antrenorul Larisei.


 
Larisa are 4 frati, dar nu prea stie ce inseamna acasa. Cand nu are antrenamente la clubul Rapid isi petrece ziua intr-un centru social!

"Vin aici de cand ma stiu. Imi fac temele, mai sunt si activitati care se fac sambata, merg la calculatoare si invat, mancam aici. Am avut jucarii de aici de la asociatie, in rest, nu au avut parintii bani sa ne cumpere"

"Eu muncesc toata ziua si nu are cine sa stea cu ei", spune Florentina Gheoghe, mana Larisei.
 
"Tocmai seara ajung acasa si ma intalnesc cu familia. Ne rugam cu totii si dormim. Ma rog foarte mult sa cresc cat mai repede. Cel mai mult imi doresc sa am o casa a mea si sa am conditii", spune Larisa.


 
Reporter:
Cat timp ar trebui sa munciti ca sa puteti face casuta despre care vorbeste Larisa?
Florentina Gheorghe: Cred ca zece vieti.
 
Larisa traieste in conditii greu de imaginat si se multumeste cu putin. Insa cand vine vorba de sport, e sigura ca va cuceri lumea.

"Parintii mei sunt mandri atunci cand castig cate o medalie. Daca ceilalti copii sunt recompensati atunci cand castiga o medalie, la mine nu este cazul"

"Visul meu e ca larisa sa ajunga faimoasa, sa ajunga ceva in viata! Mai vine acasa si imi spune "mami, vreau si eu un echipament nou, ia-mi si mie niste adidasi"", povesteste Florentina Gheorghe, mama ei.

EROI.RO | VEZI AICI POVESTILE INCREDIBILE ALE CELOR MAI SPECTACULOSI CAMPIONI AI ROMANIEI
 
"Imi doresc un echipament nou si adidasi foarte frumosi, portocaliu cu verde. Cand merg pe strada nu prea ma uit prin vitrine, stiu ca ai mei nu-si permit sa-mi cumpere. Mama mea lucreaza la o firma, ca menajera si tata e vulcanizator. Cateodata mai cumpara si mami, dar la mana a doua", spune Larisa.

"Dorinta mea e sa cresc mare si sa imi castig singura banii, sa fiu cea mai buna in competitii" - Larisa Gheorghe

*Numarul de contact pentru cei care doresc sa o ajute pe Larisa: 0721 312 326, Florentina Gheorghe, mama Larisei

Modifică setările cookies