Romanul CAMPION MONDIAL care a scos mii de galeti de apa ca sa faca muschi! A mers la razboi in Irak si nu a renuntat niciodata la sport: VIDEO

Are 50 de ani, dar nimeni nu-l crede cand isi spune varsta. A fost campion european la culturism si acum si-a facut propria sala de forta. Costel Torcea a ales culturismul ca sa nu mai rada copiii de el ca era prea slab. Acum retraieste momentele din copilarie, cand muncea in curte si in gradina pentru a face muschi.

"Scoteam sute de galeti pe zi ca sa ud gradina si sa dau la animale. Asta facea parte din antrenamentul meu de zi cu zi. Si acum fac acelasi lucru", spune Costel Toracea.

Fost campion continental si soldat in Irak, Torcea nu se lasa nici la 50 de ani de sportul de care s-a indragostit.

"Cred ca asta mi-a fost destinul. Daca ar fi sa o iau de la capat, as face acelasi lucru si ma bucur ca pot sa fac si la varsta de 50 de ani ceea ce pot sa fac", spune el.

Pana sa cucereasca zeci de titluri si medalii, se antrena cu ce apuca. Pe vremea aceea nu vazuse sali de culturism.

"Primele aparate erau facute din roti dintate, furate de pe la IRA. Sper sa nu ma certe cineva ca le furam rotile dintate sa le facem aparate. Mergeam pe jos, munceam foarte mult cand eram tanar, totul ca sa fac muschi", mai spune acesta.

In armata, cand comandantiiau vazut cat e de puternic, i-au zis sa ramana. A participat si la razboiul din Irak. Si acolo a facut o sala de forta. 

"Aveam posibilitatea sa ne antrenam cu cutii de conserve cu ciment si cu o coada de matura. Pana sa primim de la partea americanilor niste aparate chiar profesionale", a mai spus Costel Torcea.

Participa si acum la concursuri. Face antrenamente si la locul de munca - o fabrica de inghetata. Patronul trage si el de fiare, asa ca a facut o sala ca la carte.  

"Am voie si inghetata, si produse de patiserie, doar ca atunci cand ma pregatesc de concurs trebuie sa am grija", a mai explicat el.

Petre Popa este seful lui Costel si are numai cuvinte de lauda pentru acesta: "Este un exemplu in general, n-a avut conditii, a fost un copil sarac".

La sala lui e si patron, si sportiv, si antrenor. 

"Mi-as dori si eu sa am conditia lui fizica la 50 de ani, sa realizez ce a reusit dansul", a spus unul dintre partenerii sai de antrenament.

"Sunt mandru ca sunt roman. Indiferent cum traiesc! Imi place ceapa mea de la Cosoveni, mamaliga si imi place sa fiu si un mic fermier. Taran-taran, cum imi place mie sa imi spun" - Costel Torcea.
Citeste si:Costel Torcea
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un deputat vrea să modifice Codul Rutier, după tragicul accident în care au murit 2 fete
BRAT

Modifică setările cookies