A participat la 2 olimpiade dar Dinamo a pus-o pe liber cand a auzit ca e insarcinata! Ce a urmat dupa este FABULOS! VIDEO

A participat la doua olimpiade pana acum, dar clubul Dinamo i-a spus ca nu mai are nevoie de ea cand a ramas insarcinata. S-a revansat. A devenit campioana la doar 3 luni dupa ce a nascut.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 21:24
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 21:29

Atleta Ancuta Bobocel e un exemplu de vointa cum rar se vede. La 3 luni dupa ce a nascut, a devenit campioana natioana si vicecampioana balcanica. Fetita ei e mereu pe margine.

"Imi creste inima de drag, mai ales la campionatul national de la Pitesti cand striga sotul, "Hai, mami!", simteam ca mai porneste un motor din suflet. Este OK, ne descurcam", spune Ancuta Bobocel.

Ancuta e specializata in probele lungi si in cele cu obstacole. Cel mai mare obstacol a fost cand a ramas insarcinata. Dinamo a pus-o pe liber. "Mi-au urat bafta acolo si mi-au zis ca asta este procedura ...asa cu o usurinta care... m-a... intristat, am incercat sa gasesc un raspuns logic si uman dar nu il gasesc.", a spus trista Ancuta.

Modifică setările cookies