Ziua de care se temea gravitatia: Asta e lupta dintre titanii dirt-ului!

Ziua de care se temea gravitatia: Asta e lupta dintre titanii dirt-ului!

In arena de lupta din Miercurea Ciuc, set-up-ul e gata. Am ridicat deja cel mai inalt lant muntos artificial din Romania.

Bicicletele sunt incalzite si gata rulate prin dirt. Riderii abia isi tin in frau emotiile. Dirt-ul arde de nerabdare.
Azi e ziua. Ziua in care pamantul si aerul sunt gata sa fie ravasite in inima comunitatii de riding din Romania. Incep calificatile pentru Dirt on Fire fueled by burn editia 2015!

Anul asta, cel mai mare festival de dirt jumping de la noi se ridica mai sus ca niciodata. Urmeaza 2 zile in care rideri din toate colturile lumii se bat pentru a-si intari pozitia in clasamentul international. 2 zile pline de adrenalina. 2 zile la finalul carora vom incorona castigatorul etapei  Dirt on Fire a Circuitul International de Freeride Mountain Bike.

Pregateste-te sa iti ocupi si tu locul in galerie! Si azi, si in finala de maine. Va fi un joc dur. Va fi cel mai spectaculos meci fara minge pe care l-ai urmarit vreodata. Iar pronosticurile? Inutile atunci cand sportivii din Romania, Germania, Cehia, Franta, Spania, Norvegia si Argentina duc nivelul performantei atat de departe. Tot ce se poate sti e ca va exista un singur pierzator: gravitatia.

Vino la Dirt on Fire sau urmareste finala competitiei pe sport.ro pe 1 august, incepand de la ora 17:00. Poti afla mai multe informatii despre eveniment AICI
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies