Dirt On Fire Dirt on Fire

Dirt on Fire 2015: nu rata evenimentul care da lumea sportului peste cap!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 10:59
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 11:00

De aici, de pe starter-ul inalt de 7 metri, lumea se vede diferit. Ai in fata un lant muntos artificial. In prelungirea corpului tau, bicicleta. Inainte, zborul. Sub tine, un parc gigantic de dirt, cu un run de 10 metri, gata sa fie luat in colimator pana la aterizare.

Asa se va vedea lumea prin ochii riderilor care vor lua cu asalt arena de dirt din Miercurea Ciuc. Intre 30 iulie si 2 august, Dirt on Fire 2015 fueled by burn isi deschide din nou muntii de pamant pentru iubitorii de adrenalina din toate colturile lumii. Va fi un show cu sarituri inalte, figuri incredibile, miza de Campionat International si schimbari de perspectiva.

Anul acesta, cel mai mare concurs de dirt jumping din Romania s-a autodepasit. Etapa 2015 a Dirt on Fire din Miercurea Ciuc a devenit parte din Circuitul international oficial al competitiilor de Freeride Mountain Bike (FMB World Tour), set-up-ul e imens, iar sportivii vin din Romania, Germania, Cehia, Franta, Spania, Norvegia si Argentina.
E ca si cum Nationala Romaniei ar juca finala in Liga Campionilor, la ea acasa. Asa ca vino si tu la Miercurea Ciuc sau urmareste transmisiunea live a evenimentului pe 1 august, de la ora 17:00, pe sport.ro. Si pregateste-te de rasturnari neasteptate de situatie. E meciul care te va face sa vezi performanta in sport din alta perspectiva.

Modifică setările cookies