NEWS ALERT Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: ”În câteva zile”

Ianis Hagi EURO 2024 rangers Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 16:19
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 16:22

Ianis Hagi (25 de ani) a fost împrumutat în sezonul precedent la Deportivo Alaves, dar se va întoarce la Rangers.

Mijlocașul a început din postura de rezervă meciul cu Ucraina, câștigat de naționala României cu 3-0, dar a fost trimis în joc în minutul 62 în locul lui Dennis Man.

Scoțienii l-au analizat atent pe Ianis Hagi și sunt convinși că acesta va schimba echipa în această vară. ”Pe Ibrox se va spune doar rămas-bun”, a scris unul dintre cei mai cunoscuți editorialiști din Scoția.

În ultima vreme, s-a zvonit că Ianis Hagi ar fi dorit de turcii de la Fenerbahce, unde antrenor este Jose Mourinho. Rămâne de văzut în ce condiții se va putea realiza transferul românului, având în vedere că mai are contract cu Rangers până în 2026.

"Atacantul uitat care trebuie să strălucească la EURO 2024

Ianis Hagi a fost figura cea mai cunoscută din lotul României care a ajuns, luni, pe Allianz Arena. Totuși, nu a fost cel mai influent jucător într-o după-amiază importantă. Numărul 10 de pe tricou le-a stârnit amintiri frumoase fanilor dintr-o anumită generație. Sute, poate mii, au purtat replici în tribune. Cel care a contat a fost rezervă. 

Scoțienii l-au analizat pe Ianis Hagi și au tras o singură concluzie

În timp ce România a sărbătorit victoria cu 3-0, Ianis Hagi a fost cel care s-a aflat în frunte și a condus bucuria jucătorilor alături de fani. O imagine cât o mie de cuvinte. Cu toate acestea, evenimentele din ultimele două ore au fost edificatoare despre momentul în care se află cariera fiului Regelui în această perioadă. 

Ianis Hagi a petrecut primele 62 de minute ale meciului urmărindu-l de pe banca de rezerve, în spatele lui Edward Iordănescu. În momentul în care a intrat pe teren, jocul era câștigat. Hagi poartă greutatea unui nume cu care este aproape imposibil de trăit. 

Faptul că este aici reprezintă, totuși, ceva. Accidentarea de la genunchi, de acum doi ani și jumătate, s-a dovedit a fi începutul sfârșitului carierei sale la Rangers. 

Hagi va pleca de la Rangers, singura dilemă este când. Motivația mesajului transmis de club înainte de meci a fost legată de interese financiare decât fotbalistice. Cu cât mai multe jocuri pentru România, cu atât mai bine pentru Rangers pentru a convinge o echipă să-l cumpere.

Numele lui Hagi va fi pe buzele tuturor în următoarele zile. În câteva zile, la Ibrox, se va spune doar rămas-bun", a scris jurnalistul Christopher Jack, în cadrul unui editorial

Programul României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0

22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!