VIDEO Filmul unei experiente de neuitat! Cum au trait cele doua finaliste de la Cupa Prieteniei Bergenbier excursia din Brazilia:

Cupa Prieteniei Bergenbier a reusit sa ne duca unde n-am reusit sa ajungem cu Nationala consacrata: in Brazilia, la Rio. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 21:25
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 21:25

Dupa 5 luni de fotbal in toata Romania, cele mai bune echipe au jucat finala pe Copacabana, plaja de pe care s-au tras decenii la rand megajucatorii Braziliei de la Pele-incoace. Magicienii din Iasi si Brazilienii din Cluj au fost doar doua din cele 770 de echipe care au jucat fotbal adevarat in cele 5 luni de competitie, de la est la vest.

Oricine a putut sa se inscrie, amator sau profesionist, toata lumea a avut sanse egale de la start pana la final. Am descoperit impreuna povesti incredibile ale unor fotbalisti extreordinari, care au ramas pe teren indiferent de sacrificiu.

Pentru finala din Brazilia, echipele care au castigat in Est si in Vest au plecat luni cu aceleasi avion si cu aceleasi sanse in Brazilia. Cu un zbor din doua bucati, baietii s-au relaxat un pic in escala si au ajuns la Rio, locul de vis cu plaje superbe, cel mai bun nisip pentru fotbal si cele mai frumoase momente din viata lor.

La sosire, fetele i-au asteptat pe fotbalisti ca pe un lot adevarat. Prima noapte din Brazilia s-a terminat devreme, cu un cocktail, speranta de campion in Cupa Prieteniei Bergenbier si niste zile magice in tara Mondialului.

Prima dimineata in Rio si campioana mondiala la fotbal pe plaja iese la pase si driblinguri de la 7 dimineata. Baietii nostri se incalzesc doar privind-i si trec si ei la treaba: pe nisipul de pe Copacabana.

Apar si primii suporteri straini, care n-au uitat ca Romania putea sa joace o semifinala cu Brazilia in 1994.
Dimineata din ziua finalei incepe cu o excursie la monumentul la care se inchina toata America Latina. Fotbalistii din Cupa Prieteniei Bergenbier au facut si o demonstratie de samba impreuna cu cei mai talentati brazilieni si cele mai frumoase barzilience.

Dupa antrenamentul oficial, Magicienii din Iasi si Brazilienii din Cluj trec la somnul dinaintea finalei. Se strang primii suporteri si incepe meciul. Fotbalistii romani incep tare cu gol in primele minute si la pauza era 1-1. In a doua repriza incep sa vina si golurile spectaculoase, iar meciul se incheie 4-3 pentru Magic Iasi. Ei sunt campionii din Cupa Prieteniei Bergenbier.

Inainte sa aduca singurul trofeu mondial la fotbal, jucatorii romani au cea mai frumoasa noapte din Brazilia, una asa cum merita orice mari campioni.

Modifică setările cookies