Real Madrid se da in spectacol la Timisoara! Sunt irezistibili pe teren si vor sa mearga la...Rio! Cum arata copiile starurilor de pe Bernabeu

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Real Madrid se da in spectacol la...Timisoara! E o echipa irezistibila pe teren, doar ca galacticii de pe Bega nu isi propun sa castige trofeul UEFA Champions League, ci sa mearga la Rio, in Brazilia.

Daca Ronaldo va merge cu Portugalia la Campionatul Mondial din Brazilia, replicile lui de la Timisoara vor sa aterizeze chiar inaintea sa si sa joace la Cupa Prieteniei.

Timisorenii si-au ales un nume care ii sperie pe adversarii din Cupa Prieteniei Bergenbier si toti se tem acum de Real-ul Timisoarei.

"O sa mergem noi, o sa-i dam niste autografe lui Ronaldo. Trebuie sa avem prestante pe care o cere numele", se amuza fotbalistii de la Cupa Prieteniei.

Pe "galacticii" din Timisoara nu-i sperie nici Messi, nici Neymar, ci rivalii mai putin celebri decat vedetele Barcei: "Vrem sa mergem la Rio, dar e greu, sunt cativa jucatori foarte buni aici", spun acesta.

Inscrierile continua pe www.cupaprieteniei.ro! Vezi AICI cand ajunge Cupa la tine in oras si cum faci sa mergi la Rio in iunie!

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies