Magicienii din Iasi si brazilienii din Cluj au intrat in febra FINALEI! Cum s-au pregatit pentru meciurile de la Rio. VIDEO

FINALA Cupei Prieteniei de la Rio e miercuri, de la ora 20:00, in direct la Sport.ro! Mai multe detalii pe www.cupaprieteniei.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 20:52
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 13:43

Suntem pe val si pe Copacabana, locul in care maine seara de la 20:00 se joaca live pe Sport.ro finala din Cupa Prieteniei Bergenbier.

Magicienii din Iasi si brazilienii din Cluj aduc la Bucuresti singurul trofeu mondial pe care Romania il are la fotbal. Pe baieti i-a luat deja valul atlantic si exerseaza ultimele driblinguri si pase la firul nisipiului inainte de meciul vietii lor.

Cu un ochi pe minge si cu celalalt pe obiectivele turistice din Rio, brazilienii din Cluj asteapta finala ca se revanseze pentru meciul pierdut in antrenamente.

Toate braziliencele frumoase si-au dat intalnire maine pe Copacabana, la 20:00, ora noastra. Vin sa-i sustina pe cei mai buni romani. Pe singurii care au ajuns sa joace finala din Cupa Prieteniei Bergenbier in Brazilia.

Ca sa le ia ochii, baietii trebuie sa rezolve doua lucruri pana la ora meciului: sa stie cu mingea la fel de bine ca Neymar si sa arate ca el.

Magicienii din Iasi si brazilienii din Cluj au furat putina meserie si de la adevaratii magicieni din Brazilia: Campioana mondiala la fotbal pe plaja.

Jucatorii ies pe nisip in fiecare dimineata la 7 ca sa ne arate de ce sunt cei mai buni din lume.

Brazilienii isi aduc aminte ca in '94 ar fi jucat cu noi in finala Campionatului Mondial. Chiar daca nu stiu atatde bine ca GPS-ul unde suntem pe harta, nu l-a uitat nimeni pe brazilianul fotbalului romanesc.

Chiar daca il stie tot Universul, Hagi nu a jucat o finala pe Copacabana. Magicienii din Iasi si brazilienii din Cluj o fac maine, live pe Sport.ro de la 20:00, in direct de la Rio si de pe Copacabana. 

Modifică setările cookies