Dorian Popa lasa cariera de actor pentru...fotbal! Vedeta din "O Noua Viata" vrea sa mearga la Mondialul Prieteniei de la Rio

Inscrierile continua pe www.cupaprieteniei.ro! Vezi AICI cand ajunge Cupa la tine in oras si cum faci sa mergi la Rio in iunie!

Fotbalul, fetele si plajele din Brazilia ii innebunesc pe romani. Nici vedetele nu scapa. Noul pariu al lui Dorian Popa, vedeta serialului "O Noua Viata", nu mai e cu viata, ci cu fotbalul.

Pasionat de fitness, Dorian Popa a lasat aparatele deoparte de cand a aflat ca exista o competitie care ne poate duce la finala Cupei Prieteniei Bergenbier de la Rio. Se baga la fotbal.

Dorian vrea sa-si faca o echipa si sa-si arate muschii in finala de pe Copacabana, in fata unor tribune pline de brazilience in delir :)

Maruta a aflat de pasiunea lui pentru fotbal, stia ca are nevoie de un varf irezistibil, asa ca i-a facut o farsa, impreuna cu Vlad Gherman, colegul lui Dorian din serialul "O Noua Viata": i-a propus-o in echipa pe prezentatoarea stirilor Sport.ro, Alexandra Tudor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies