"Am fost golgheterul echipei! Am dat un gol in proprie poarta si unul unde trebuie!" :) Executiile cu precizie de chirurg VIDEO

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Atentie, incepe operatiunea Rio! O echipa de chirurgi s-a inscris si ea la Cupa Prieteniei Bergenbier. Medicii-fotbalisti vor sa ajunga in finala din Brazilia, de pe celebra plaja Copacabana!

Chirurgii din Targu Mures au prins un weekend liber, si-au lasat pacientii si au coborat in iarba la Cupa Prieteniei Bergenbier sa vada daca se descurca cu mingea la fel de bine ca in sala de operatii!
 
"Astazi am fost un jucator care a dat 2 goluri. Unul in poarta proprie si unul in poarta adversa! Asa ca am fost golgeterul echipei!" a spus chirurgul care a impresionat in meci.

Tentatia a fost mare - un loc in finala de la Rio. Medicii au jucat ca-intre prieteni - nu s-au accidentat! Cupa Prieteniei Bergenbier se joaca in acest weekend la Targu Mures, Bistrita si Brasov! 

"De incurajari am avut nevoie, dar de medic nu!" spune chirurgul.

Inscrierile continua pe www.cupaprieteniei.ro! Vezi AICI cand ajunge Cupa la tine in oras si cum faci sa mergi la Rio in iunie!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies