Au facut baie in ocean in Cupa Prieteniei! Nebunie la Rio, dupa ce Magicienii din Iasi au castigat finala cu Brazilienii, cu 4-3

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Iunie 2014, 21:24

"Sa vina Cupaaa, sa vina Cupaaaaa!" , si a venit! Magicienii din Iasi au cucerit Cupa Prieteniei Bergenbier intr-o finala nebuna in fata Brazilienilor din Cluj.

Pe plaja de Rio, acolo unde Pele, Ronaldinho, Neymar si Roberto Carlos au invatat sa faca senzatie in fotbal, Magicienii din Iasi si Brazilienii din Cluj au oferit o lectie de fotbal cu zambetul pe buze pentru toata Romania.

Magic Iasi a cucerit Cupa Prieteniei Bergenbier intr-un meci jucat pe plaja de la Rio, dupa ce a invins-o in finala pe Brazilienii Cluj, cu 4-3.

Meciul a fost absolut nebun. Sub ochii brazilienilor din Rio care s-au adunat la marginea terenului pentru a asista la finala Cupei Prieteniei, Marin Sorin a deschis scorul pentru Magic Iasi, chiar in startul meciului. Prima repriza s-a incheiat 1-1, dupa ce Gabriel Craciun, un student din Romania, a reusit sa egaleze. Tot el a dus scorul la 2-1 in repriza secunda, pentru ca apoi Magic Iasi sa se dezlantuie.

Chipper, cu doua goluri si Brighiu, cu o reusita, au dus scorul la 4-2 pentru magicieni, pentru ca golul lui Anca din ultimele secunde sa nu mai conteze.

4-3 s-a terminat Finala Cupei Prieteniei Bergenbier, jucatorii din Iasi primind trofeul si fugind cu el in ocean pentru prima baie a campionilor de la Cupa Prieteniei Bergenbier.

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies