Au facut baie in ocean in Cupa Prieteniei! Nebunie la Rio, dupa ce Magicienii din Iasi au castigat finala cu Brazilienii, cu 4-3

"Sa vina Cupaaa, sa vina Cupaaaaa!" , si a venit! Magicienii din Iasi au cucerit Cupa Prieteniei Bergenbier intr-o finala nebuna in fata Brazilienilor din Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 21:24
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 21:25

Pe plaja de Rio, acolo unde Pele, Ronaldinho, Neymar si Roberto Carlos au invatat sa faca senzatie in fotbal, Magicienii din Iasi si Brazilienii din Cluj au oferit o lectie de fotbal cu zambetul pe buze pentru toata Romania.

Magic Iasi a cucerit Cupa Prieteniei Bergenbier intr-un meci jucat pe plaja de la Rio, dupa ce a invins-o in finala pe Brazilienii Cluj, cu 4-3.

Meciul a fost absolut nebun. Sub ochii brazilienilor din Rio care s-au adunat la marginea terenului pentru a asista la finala Cupei Prieteniei, Marin Sorin a deschis scorul pentru Magic Iasi, chiar in startul meciului. Prima repriza s-a incheiat 1-1, dupa ce Gabriel Craciun, un student din Romania, a reusit sa egaleze. Tot el a dus scorul la 2-1 in repriza secunda, pentru ca apoi Magic Iasi sa se dezlantuie.

Chipper, cu doua goluri si Brighiu, cu o reusita, au dus scorul la 4-2 pentru magicieni, pentru ca golul lui Anca din ultimele secunde sa nu mai conteze.

4-3 s-a terminat Finala Cupei Prieteniei Bergenbier, jucatorii din Iasi primind trofeul si fugind cu el in ocean pentru prima baie a campionilor de la Cupa Prieteniei Bergenbier.

Modifică setările cookies