Agustina Gandolfo iubite de fotbalisti Lautaro Martinez CM 2022

GALERIE FOTO Lautaro Martinez are o iubită superbă. Cum arată modelul argentinian, Agustina Gandolfo, în costum de baie

Nu este un secret că iubitele de fotbaliști se numără printre cele mai frumoase femei din lume, iar iubita fotbalistului argentinian Lisandro Martinez nu este o excepție.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 18:15
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 18:14

Lisandro Martinez (25 de ani), jucător al clublui Inter Milando, și modelul Agustina Gandolfo (26 de ani) s-au cunoscut în 2018, prin intermediul Wandei Nara, fosta soție lui Mauro Icardi.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Nina, însă oricine s-ar uita la fotografiile Agustinei de pe rețelele sociale nu ar bănui că a trecut printr-o sarcină, întrucât arată incredibil. Frumoasa blondă este o împătimită a sportului, iar acest lucru se vede și în modul în care arată. Această pasiune i-a adus și peste 900.000 de urmăritori pe Instagram, unde promovează sportul și un stil de viață sănătos.

Pe lângă veniturile dobândite prin activiatea din mediul online, Augustina Gandolfo are și un restaurant în Milano, numit Coraje. Așadar, blonda excelează atât la capitolul frumusețe, cât și la capitolul bani. Să nu mai menționăm că are și o relație frumoasă cu fotbalistul care a făcut-o mămică. 

Iubirea dintre cei doi reiese din fotografiile de familie pe care le publică influencerul pe Instagram, alături de fetița lor.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies