Sanatatea Cluj
Steaua
Negru 84'
min. 92
1-6
16-imi Cupa Romaniei / 25 octombrie / 20:30
Ianis Stoica 92'
De Amorim 44'
Daniel Benzar 31'
Denis Man 22'
Denis Man 17'
min 92 GOOOOL Ianis Stoica! Baiatul lui Pompiliu Stoica debuteaza cu gol la doar 14 ani!!

1-6
min 84 Gooolul de onoare pentru Sanatatea Cluj! Emanuel Negru profita de o greseala a lui Achim si il invinge pe Vlad.

1-5
min 59 Ianis Stoica debuteaza la Steaua, la 14 ani!! Este baiatul lui Pompiliu Stoica, fost jucator al Stelei in perioada 2000-2004.


 
min 57 GOOOL superb marcat de capitanul Achim! Un dribling, o pirueta si apoi o executie spectaculoasa din marginea careului, bara-gol.

0-5
min 50 Nu sunt chiar 8000 de spectactori, asa cum sperau oficialii Sanatatii Cluj, ci 4472. Aceasta este asistenta anuntata de crainicul de pe Cluj Arena.
 
min 46 Laurentiu Ardelean (16 ani) si Emilian Pacionel (16 ani) debuteaza la Steaua. Larie si Denis Man sunt jucatorii inlocuiti la pauza de Dica.
 
min 44 GOOL Steaua! Repriza se incheie cu un nou moment de sclipire din partea lui Denis Man - o pasa pentru De Amorim, care inscrie cu o scarita

0-4
min 31 GOL Steaua! Denis Man trece spectaculos de doi adversari si paseaza in centru pentru Daniel Benzar, care inscrie pentru 3-0.

0-3
min 25 Denis Man este urmarit din tribune de reprezentanti ai clubului Sahtior Donetk.
 
min 22 GOOOL Steaua! Man reuseste dubla, dupa ce transforma o lovitura de la 11 metri. Penalty-ul a fost acordat corect pentru un hent in careu al lui Cristian Paul. Fundasul clujenilor a primit cartonasul rosu.0-2
min 17 Denis Man deschide scorul, cu un sut din unghi, la coltul lung. Pasa excelenta din partea lui De Amorim.

0-1
min 10 Liniste de teatru pe Cluj Arena - sunt aproximativ 8000 de suporteri in tribune, care asteapta o sclipire din partea "Virusilor". Inceput echilibrat, fara nicio actiune importanta.
 
min 1 Echipa de start a "Virusilor"


 
min 0 Un mijlocas de 14 ani ar putea debuta la Steaua

Ianis Stoica, rezerva la meciul din aceasta seara, este baiatul lui Pompiliu Stoica, fost jucator la Steaua in perioada 2000-2004. Ianis joaca mijlocas, si nu a implinit inca 14 ani.
 
min 0 Meciul juniorilor Stelei

Pentru meciul din 16-imile Cupei Romaniei, Dica a luat in lot mai multi juniori de la echipa a doua. Stefan Pacionel (mijlocas), Alex Nicola (fundas), Mario Mihai (atacant), Mihai Neg (fundas), Ianis Stoica (mijlocas) sau Laurentiu Ardelean (mijlocas) ar putea debuta in echipa mare a Stelei.
 
min 0 Patronul de 53 de ani al Sanatatii: "Visez sa dau golul vietii!"

Aurelian Ghisa, patronul Sanatatii Cluj, a anuntat ca va intra si el in teren: "O sa incerc sa intru macar 10 minute in teren, sa ajut echipa. Visez sa dau golul vietii cu Steaua".

Ghisa a jucat si in precedenta intalnire cu Steaua, din Cupa, in 2011, cand Sanatatea l-a transferat si pe Ionel Ganea pentru un meci.
 
min 0 10.000 de suporteri pe Cluj Arena - este asistenta estimata de conducerea clubului Sanatatea Cluj la meciul din aceasta seara.
 
min 0 Iata echipa de start a Stelei:

Andrei Vlad - Pleasca, Larie, Artur Jorge, Mario Mihai - Achim, Szecui - Golofca, Benzar, De Amorim - Man
Rezerve: Stancioiu, Ardelean, Nicola, Stoica, Pacionel