Steaua
Oostende
min. 90
0-2
min 90 Oostende castiga, 2-0. Dica e multumit ca Alibec a putut continua dupa atacul horror al unui adversar in final, dar e preocupat pentru Enache, scos pe brate din cauza unei accidentari. E prima infrangere pentru Dica pe banca Stelei.
 
min 88 GOL OOSTENDE! Belgienii inscriu inca o data pe final si castiga amicalul contra Stelei. Va fi prima infrangere pentru Dica pe banca ros-albastrilor. Centrare de pe partea stanga, mingea nu e respinsa de nimeni si un jucator de la Oostende trimite in poarta din apropiere.

0-2
min 82 Alibec e atacat dur de un adversar, ramane la pamant si ii sperie rau pe colegi si pe cei de pe margine. Dupa cateva zeci de secunde de ingrijiri, atacantul revine in atacul Stelei.


 
min 66 GOL OOSTENDE! Belgienii au deschis scorul dupa un sut din interiorul careului.

0-1
min 64 Budescu executa frumos o lovitura libera, portarul lui Oostende respinge de langa bara!
 
min 61 Alibec a intrat in teren in locul lui Gnohere. Este primul test in care Dica il vede si pe Alibec, chinuit de o pubalgie in aceasta vara.
 
min 52 Enache s-a accidentat si a fost scos pe brate din teren. Fundasul dreapta din acest meci n-a mai putut continua. Emotii pe margine. Ar putea fi vorba despre o lovitura serioasa.

 
min 48 Prima ocazie a reprizei este a Stelei! Aplauze de pe margine.
 
min 46  
min 45 0-0 dupa 45 de minute.
 
min 44 Centrare in fata portii, Nita se apleaca si retine.
 
min 40 Tensiune mare. Jocul merge rau, in schimb se schimba lovituri intre jucatorii ambelor echipe. Managerul Stoica le cere membrilor staff-ului de la Oostende sa isi potoleasca jucatorii.
 
min 38 Pintilii vede rosu direct dupa o intrare asupra unui adversar. De pe margine, MM striga la arbitri si sustine ca mijlocasul central nu l-a lovit pe belgian! Primul moment tensionat al partidei.

 
min 28  
min 27 Sut Enache, mingea se duce pe langa poarta. Stelistul e aplaudat de colegi si de staff.
 
min 20  
min 10 Steaua nu reuseste sa ajunga periculos in careul advers, lupta fizica intre cele doua echipe pana acum.
 
min 8 Tanase a cazut dupa ce a fost lovit in careul advers. Atacantul a primit ingrijiri si a putut continua.
 
min 4 Centrare Budescu din lovitura libera, deviaza Gnohere, mingea trece pe langa!
 
min 1  
min 1  
min 0  
min 0  
min 0  
min 0 Echipa de start a Stelei, fara surprize:

 
min 0 Dupa 7-0 cu amatorii din Arnhem, 1-1 cu Olecsandryia si 3-0 cu Beveren, Steaua disputa azi ultimul test din cantonamentul olandez, impotriva lui Beveren. Jocul incepe la 19:00 si va fi live pe pagina de facebook a Stelei.

Rezumatul meciului Steaua - Beveren:


 
min 0