Viitorul
Astra
Tucudean 77'
Sapunaru (a) 43'
Morar 40'
min. 93
3-2
Geraldo 90'
Niculae 12'
min 93 Viitorul castiga cu 3-2 si e din nou prima in Romania, cel putin pana la Dinamo - Steaua de luni! Viitorul e la egalitate cu Steaua, dar are avantajul rezultatelor directe mai bune.
 
min 90 GOOOL ASTRA! Geraldo inscrie cu capul, din careul mic, dupa inca o greseala a lui Ramniceanu! 3-2!
3-2
min 78 Casap i-a trimis perfect lui Coman, care i-a oferit golul lui Tucudean la numai cativa metri de poarta. Minge perfecta a lui Coman.


 
min 77 GOOOOL VIITORUL! Tucudean inscrie pentru 3-1 cu un sut din prima, de la mica distanta, dupa o pasa perfecta a lui Florinel Coman! 3-1!
3-1
min 70 Ionita e in pozitie excelenta, incearca sa traga sus, la vinclu, dar sutul sau cu efect trece mult peste. Viitorul ramane in avantaj.
 
min 65 Nicio ocazie importanta la vreuna dintre porti in aceasta repriza.
 
min 48 Fabricio ii ia fata lui Benzar la un corner, dar reluarea sa nu prinde poarta. Ramane 2-1.
 
min 45 Pauza la Ovidiu. Viitorul conduce dupa 45 de minute! Revenire senzationala, in 3 minute, pentru echipa lui Hagi.
 
min 43 GOOOL VIITORUL! Tucudean trage la poarta, Sapunaru deviaza in propria poarta, la fel cum s-a intamplat si la meciul de la Giurgiu, din turul play-off-ului!
2-1
min 40 GOOOL VIITORUL! Vlad Morar bate penalty-ul si il invinge pe Iliev, care a ghicit coltul insa n-a putut face NIMIC!
1-1
min 39 Centrare Purece pentru Boli, francezul e lovit cu pumnul in cap de portarul Iliev si Viitorul primeste penalty!
 
min 29 Inca o sansa mare pentru Viitorul. Sut Purece de la 25 de metri, Iliev respinge pana la Tucudean, aflat in pozitie excelenta, dar si in offside!
 
min 27 Purece cade in duel cu Fabricio, in careul Astrei, Viitorul cere penalty. Istvan Kovacs ii da lui Purece numai galben pentru simulare.


 
min 20 Morar primeste de la Purece, scapa singur cu Iliev, dar nici de data asta Viitorul nu inscrie. Sutul lui Morar trece putin alaturi!


 
min 17 Tucudean il lasa pe Purece SINGUR cu Iliev, dar mijlocasul de la Viitorul trimite in portarul Astrei din cativa metri. Ratare URIASA pentru echipa lui Hagi!


 
min 13 Pozitia din care Niculae a trimis in poarta:


 
min 12 GOOOL ASTRA! Budescu scapa in partea dreapta, il depaseste pe Ramniceanu si iese in lateral, cade, apoi reuseste sa reia faza si sa centreze pentru Niculae. Atacantul trimite cu capul pe coltul scurt, Ramniceanu are o interventie slaba si Astra conduce cu 1-0!
0-1
min 10 Centrare a lui Benzar din coltul careului, lateral dreapta, mingea se duce rau si astra scapa fara probleme. Lipsesc ocaziile de poarta dupa 10 minute.
 
min 1 A inceput meciul de la Ovidiu!
 
min 0 Hagi il lasa rezerva pe Florinel Coman. In atac joaca Morar, Purece si Tucudean. Sumudica alege din nou o linie de 3 in zona fundasilor centrali. Geraldo e pe banca. Teixeira nu e nici macar in lot!