Dinamo
Viitorul
Nistor 26'
min. 94
1-2
Florinel Coman 78'
Boli 64'
min 94 Viitorul castiga in Stefan cel Mare, 2-1! Jucatorii ii dedica rezultatul lui Gheorghe Hagi, care maine implineste 52 de ani!
min 93 Dudea il faulteaza pe Coman si primeste al doilea galben. Dinamo termina meciul in 10.
min 85 Chitu scoate o lovitura libera la marginea careului si un galben pentru Maric! Purece trage periculos, Branescu respinge.
min 82 Hagi raspunde cu inlocuirea lui Iancu. Intra Hodorogea.
min 82 Ceccarelli iese de la Dinamo, intra Bawab, aflat la debutul in tricoul lui Dinamo. Andone forteaza pentru ultimele minute ale jocului.
min 78 GOOOOL VIITORUL! GOOOOL COMAN! Florinel Coman ia o actiune pe cont propriu in stanga, evita un adversar si trage SUPERB la poarta din afara careului, Branescu e batut!
SCOR: 1-2
min 77 Hanca trimite din nou pe langa, din interiorul careului!
min 72 Purece trimite pe langa dupa centrarea lui Benzar.
min 69 Coman trage direct pe poarta din lovitura libera, pozitie laterala, Branescu respinge!
min 66 Assist superb al lui Nistor pentru Hanca, mijlocasul rezista unui atac si trage din careu la coltul lung, pe langa poarta lui Ramniceanu.
min 64 GOOOOL VIITORUL! Boli inscrie din careu, dupa o pasa a lui Nelut Rosu. Viitorul revine pe tabela, Dinamo are 25 de minute pentru a forta victoria!
SCOR: 1-1
min 62 Ocazie uriasa pentru Adam Nemec! Slovacul scapa singur cu Ramniceanu, da impresia ca-l depaseste si trage la poarta, insa portarul Viitorului salveaza cu un plonjon in ultimul moment.
min 57 Florinel Coman intra in teren. Iese Vlad Morar.
min 52 Sut slab al lui Ganea din afara careului, nicio problema pentru Branescu.
min 47 Sut Benzar din afara careului, Branescu n-are probleme.
min 45 Sut Iancu direct pe poarta din lovitura libera, unghi inchis, mingea trece peste.
min 45 Pauza in Stefan cel Mare. 1-0 pentru Dinamo.
min 39 Sut in forta al lui Iancu, Branescu reuseste sa respinga!
min 38 Centrare Steliano Filip de pe partea stanga, Nemec incearca sa prelungeasca pe spate, mingea ajugne la Hanca, excelent plasat. Sutul mijlocasului din lateral dreapta e deviat in corner!
min 33 Sut Vana din afara careului, cu pamantul, mingea vine slab si nu-i pune probleme lui Branescu.
min 26 GOOOOL DINAMO! Nistor suteaza superb de la 25 de metri, mingea loveste bara si il bate pe Ramniceanu! 1-0 pentru Dinamo!
SCOR: 1-0
min 19 May trimite din afara careului, Ramniceanu retine usor.
min 15 Sut Iancu dupa o minge respinsa de Nedelcearu, reluarea e insa modesta.
min 14 Actiune frumoasa a lui Palic, finalizata de Nemec. Dinamo marcheaza, dar de la margine se ridica fanionul pentru offside. Ramane 0-0!
min 6 Viitorul sta in jumatatea lui Dinamo. Echipa lui Andone cauta un contraatac periculos.
min 5 Prima actiune a lui Dinamo, May si Nemec paseaza in jumatatea adversa, slovacul centreaza de pe stanga, dar nu e nimeni in careu.
min 3 Viitorul controleaza primele minute ale meciului. Doua prezente in careu pentru jucatorii lui Hagi, defensiva dinamovista si Branescu reusesc sa rezolve.
min 2 Hagi il menajeaza pe Florinel Coman pentru meciul din Youth League impotriva lui FC Copenhaga. Coman e pe lista de rezerve la meciul din aceasta seara.
min 1 A inceput meciul!
min 0