Pandurii
Steaua
min. 95
0-1
Boldrin 69'
min 95

FINAL! Victorie importanta obtinuta de Steaua, care trece pe primul loc al clasamentului!

 
min 94

Lovitura libera pentru Pandurii de la 35 de metri, executata de Munteanu. Ocazie uriasa a Pandurilor, 3 jucatori au trecut pe langa minge in fata portii. Tamas a reluat gresit cu capul prin fata portii, mingea s-a dus agonizant prin fata portii.

 
min 92

Tucudean vede galben dupa o faza stupida, in care il faulteaza pe Nita cand acesta degaja. Oare la ce s-a gandit Tucudean cand a facut asta? :))

 
min 91

Mitrea lufteaza o minge in propria jumatate si Pandurii erau sa marcheze. Alexandru a recuperat mingea si a tras din careu, de pe stanga, insa a fost blocat prin alunecare.

 
min 90

Ultimele minute ale meciului, Steaua e in jumatatea Pandurilor!

 
min 88

Ocazie pentru Rauta, insa se arata off-side de la margine si oricum atacantul gorjean trasese pe langa poarta!

 
min 85

Steaua s-a retras in aparare pentru a conserva avantajul, Pandurii ataca pozitional pentru prima data in acest meci.

 
min 83

Trei schimbari deodata facute de Grigoras! Ies Sanmartean, Herea si Mrzjlak, intra Munteanu, Alexandru si Rauta.

 
min 82

Stanciu preia la 20 de metri in centru si trage cu dreptul, putin pe langa bara!!! Stelistii au tras din toate pozitiile la poarta lui Lazar.

 
min 79

Hamroun trage din lovitura libera de la 25 de metri central, putin peste transversala!!!

 
min 77

Super faza a Stelei! Hamroun centreaza din dreapta, Tanase reia din voleu pe spate, din 6 metri! Mingea e scoasa spectaculos de Lazar!

 
min 74

Stanciu suteaza de la marginea careului, peste poarta. Mijlocasul stelist trage de fiecare data cand vede poarta in fata.

 
min 72

Iese Boldrin, la doar 3 minute dupa ce a marcat, intra Ovidiu Popescu! Reghe joaca acum cu doi inchizatori, Bourceanu si Popescu.

 
min 69

GOOOL! Boldrin inscrie din lovitura libera, cu stangul, din coltul careului. Mingea a fost trimisa langa bara, o parte din gol fiind si a portarului Lazar.

0-1
min 67

Tamas suteaza slab din lovitura libera, de la 30 de metri, insa e aplaudat de tribune.

 
min 61

Cea mai mare ocazie a Stelei, venita dupa un contraatac al lui Popa in banda dreapta, Tanase suteaza insa in blocaj din 10 metri!!!

 
min 59

Inca o faza periculoasa a Pandurilor, terminata cu sutul lui Herea. Gazdele par ca incep sa iasa la joc!

 
min 57

Voiculet il fenteaza pe Mitrea in 20 de metri insa suteaza mult peste poarta!

 
min 57

Tanase mai strica o faza a Stelei. Acesta primeste o pasa in careu, trece mingea pe langa Lazar insa balonul e prea lung... Tanase se intoarce si ii are pe Hamroun si Popa in careu insa paseaza la un adversar! Atacantul Stelei pare in contratimp cu toti jucatorii Stelei!

 
min 56

Tanase vede galben dupa o simulare in careu.

 
min 53

Centrare buna a lui Enache in 6 metri insa Pitian ii scoate mingea de pe cap lui Stanciu! Interventie egala cu un gol pentru fundasul gorjean.

 
min 49

Lovitura libera pentru Pandurii de la 25 de metri lateral stanga. Executa Sanmartean, slab.

 
min 46

Ies De Amorim si Achim, jucatori cu o evolutie slaba in prima repriza, intra Hamroun si Bourceanu.

 
min 45

PAUZA! Repriza se termina cu o lovitura libera executata de Herea de la 30 de metri central, mingea e trimisa in zid! Prima repriza a mers dupa acelasi scenariu. Steaua ataca in valuri insa nu a reusit sa ajunga in fata portii din cauza aglomerarii facute de Pandurii in 16 metri. De partea cealalta, gorjenii joaca in atac in 3 oameni, Tucudean, Sanmartean si Voiculet, care trebuie sa se descurce mereu cu 4-5 fundasi ai Stelei. Pandurii au avut insa si cea mai mare ocazie a primei reprize, dupa o faza facuta de cei trei.

 
min 44

Faza buna de atac a Stelei insa sutul lui Enache din careu e deviat in corner! Corner pentru Steaua, fara urmari pe tabela... Steua are sanse mici la faze fixe. In afara de fundasii centrali, nu are niciun jucator care sa sara bine la cap.

 
min 43

Stanciu trimite un nou sut puternic de la distanta! Mingea e prinsa cu greu de Lazar!

 
min 40

Ocazie uriasa pentru Pandurii! Contraatac ca la carte dus de Sanmartean, care ii paseaza lui Mrzjlak, care suteaza singur cu Nita in 14 metri... insa portarul Stelei scoate fabulos din plonjon!

 
min 37

Lovitura libera scoasa de Tanase la mijlocul terenului, stelistii bat repede insa planul e dejucat de Vasiljevic, care il blocheaza pe Stanciu in marginea careului.

 
min 32

Faza incredibila a Pandurilor, care scapa patru contra doi pe contraatac, insa Pleasca centreaza total eronat, prea lung!

 
min 29

Prima actiune ofensiva a Pandurilor insa Tucudean centreaza gresit in fata portii de pe dreapta! 

 
min 27

CE BOMBA!!! Enache trimite cu dreptul de la 30 de metri, central, mingea se duce putin pe langa bara!!! A doua mare ocazie, dupa sutul lui Boldrin din lovitura libera!

 
min 25

Pandurii incearca sa joace pe contraatac insa pana acum nu prea au avut succes. Mingile sunt pierdute cu usurinta de mijlocasii gorjeni.

 
min 22

Enache se accidenteaza la genunchi si sunt emotii pentru stelisti. Reghecampf nu are nicio rezerva pentru acest post, ba chiar mai mult, nu are niciun fundas rezerva!

 
min 17

Inca o faza ofensiva a Stelei, insa Tanase se incurca in balon in centrul careului. Steaua pare ca poate sa ajunga cand vrea in careul gazdelor!

 
min 16

Sutul lui Boldrin se duce la o palma peste vinclu!!! Nicio sansa pentru portar! Prima ocazie mare a meciului.

 
min 15

Pitian il faulteaza pe Tanase la 30 de metri de poarta central, dupa ce l-a calcat pe atacantul Stelei. Surprinzator, nu Stanciu executa, ci Boldrin. Brazilianul a marcat un gol superb dintr-o pozitie asemanatoare cand juca la Chiajna, chiar impotriva Stelei.

 
min 13

Stanciu suteaza iar de la marginea careului, lateral stanga. Mingea e retinuta de langa bara de Lazar. Executai e aplaudata de spectatori!

 
min 9

Tanase recupereaza o minge in careul gazdelor si centreaza pe coltul lung, insa mingea trece prin fata portii! De Amorim era prea departe de balon.

 
min 6

Stanciu preia pe piept in careu la 14 metri si suteaza cu dreptul, insa e blocat de Obodo in ultima faza.

 
min 4

Stanciu suteaza de la 30 de metri cu dreptul, Lazar prinde in doi timpi! Sut bun al stelistului.

 
min 2

O prima actiune ofensiva a Stelei, pe flancul stang, centrarea in 6 metri e respinsa insa cu capul de Pitian.

 
min 1  
min 0

Nicusor Stanciu poate juca ultimul meci al sau la Steaua, in aceasta seara, cu Pandurii. Oficialii lui Anderlecht vin maine la Bucuresti pentru a negocia cu Becali transferul jucatorului in Belgia, pentru 10 milioane de euro. Anderlecht l-a transferat si pe Chipciu in aceasta vara, pentru 3 milioane de euro.

 
min 0

PANDURII: Lazar - Pleasca, Vasiljevic, Pitian, Grecu - Mrzljak, Obodo - Voiculet, Sanmartean, Herea - Tucudean
Rezerve: Stanca, Bujis, Trifu, Ungurusan, Munteanu, Alexandru, Rauta

STEAUA: Nita - Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic - Achim, Boldrin - Popa, Stanciu (cpt), De Amorim - Fl. Tanase.
Rezerve: Cojocaru - Hamroun, Tudorie, Sulley, Aganovic, Ovidiu Popescu, Bourceanu.