Starurile lui Chelsea avertizate de Abramovich: fara scandaluri!

Starurile lui Chelsea au fost somate de catre directorul Ron Gourlay, sa aiba un comportament care sa nu afecteze imaginea clubului, in caz contrar vor fi sanctionati.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2010, 08:05
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2010, 08:06

 Ron Gourlay s-a intalnit, in aceasta saptamana, cu jucatorii echipei, pentru a le aminti care sunt indatoririle lor fata de club si i-a avertizat ca in situatia in care vor mai fi protagonistii unor scandaluri vor fi aspru sanctionati.

Aceasta intalnire a intervenit dupa ce presa engleza a dezvaluit ca mai multi jucatori de la Chelsea au avut relatii extraconjugale. Ea a fost organizata la cererea proprietarului gruparii, miliardarul rus Roman Abramovici.

"A fost o intalnire buna. Ron si cu mine am discutat cu jucatorii si le-am explicat ce comportament trebuie sa aiba pe viitor. Acum, ei stiu foarte bine ce au de facut. Cu totii trebuie sa protejam imaginea clubului. Toti componentii lotului au fost prezenti la intalnire, toti au ascultat si au inteles", a precizat Ancelotti.

 

Un prim scandal a izbucnit la Chelsea, la sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce capitanul echipei, John Terry, a fost acuzat ce si-a tradat cel mai bun prieten, Wayne Bridge, pe a carui iubita a lasat-o inscarcinata, iar presa engleza i-a atribuit 12 amante.

Saptamana trecuta, un alt jucator de la Chelsea, Ashley Cole, s-a aflat in mijlocul unui scandal mediatic, el fiind acuzat ca si-a inselat sotia cu o secretara, dupa ce, la inceputul lunii februarie, poze cu el nud au aparut pe telefonul unui top-model englez, Sonia Wild.
 
 

Sursa foto: The Sun

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies