8 martie 2012 13:23

JENANT! Hulk Hogan a aparut intr-un sex-tape! Nici macar nu stie cine l-a filmat! Ce scuza a gasit: VIDEO


	JENANT! Hulk Hogan a aparut intr-un sex-tape! Nici macar nu stie cine l-a filmat! Ce scuza a gasit: VIDEO

Vezi ce a zis Hogan pe www.wrestlingfan.ro!

Cei de la TMZ.com au dezvaluit bomba miercuri dimineata - se pare ca exista o filmare cu Hulk Hogan si o femeie bruneta care nu este nici actuala sotie, Jennifer, si nici fosta sotie, Linda.

Avocatul lui Hulk Hogan, David Houston, i-a contactat pe cei de la TMZ si a dezvaluit ca Hulk nu stia ca e filmat si ca sunt socati de aceasta "invazie scandaloasa a intimitatii"

"Terry Bollea(numele adevarat al lui Hogan) este ingrozit de lansarea neautorizata a acestui filmulet. Hulk nici nu a aprobat sa fie filmat si nici ca filmuletul sa fie lansat. E clar ca vorbim despre o incalcare a intimitatii si incalcarea increderii. Vom face toti pasii necesari in justitie" a spus Houston.

Contactat la randul lui de cei de la TMZ, Hogan a spus ca nici macar nu stie cine era femeia respectiva. El a dezvaluit ca a avut vreo 4 luni dupa ce s-a despartit de fosta sotie in care si-a inecat amarul in alcool si a facut sex cu multe femei.

Citeste si:
1 comentarii
  • 8 martie 2012
    fifa2012 Te crezi bun la fotbal? Castiga Cupa Champions League jucand in cel mai bun manager de fotbal online gratuit !! Campionul primeste premiu un telefon mobil Ga|axy in finala Super Cupei Sam.sung din Manager League. ro ....
De la cafeneaua din Lefkada pana la pensiunea din Maldive. Cat castiga romanii care au pornit afaceri pe plajele strainilor
BRAT