8 martie 2012 13:23

JENANT! Hulk Hogan a aparut intr-un sex-tape! Nici macar nu stie cine l-a filmat! Ce scuza a gasit: VIDEO


	JENANT! Hulk Hogan a aparut intr-un sex-tape! Nici macar nu stie cine l-a filmat! Ce scuza a gasit: VIDEO

Vezi ce a zis Hogan pe www.wrestlingfan.ro!

Steaua, nu ti-e dor de Champions League?! Primul pas spre grupe: Sparta - Steaua, marti, 21:00, LIVE LA PRO TV!

Cei de la TMZ.com au dezvaluit bomba miercuri dimineata - se pare ca exista o filmare cu Hulk Hogan si o femeie bruneta care nu este nici actuala sotie, Jennifer, si nici fosta sotie, Linda.

Avocatul lui Hulk Hogan, David Houston, i-a contactat pe cei de la TMZ si a dezvaluit ca Hulk nu stia ca e filmat si ca sunt socati de aceasta "invazie scandaloasa a intimitatii"

"Terry Bollea(numele adevarat al lui Hogan) este ingrozit de lansarea neautorizata a acestui filmulet. Hulk nici nu a aprobat sa fie filmat si nici ca filmuletul sa fie lansat. E clar ca vorbim despre o incalcare a intimitatii si incalcarea increderii. Vom face toti pasii necesari in justitie" a spus Houston.

Contactat la randul lui de cei de la TMZ, Hogan a spus ca nici macar nu stie cine era femeia respectiva. El a dezvaluit ca a avut vreo 4 luni dupa ce s-a despartit de fosta sotie in care si-a inecat amarul in alcool si a facut sex cu multe femei.

Citeste si:
1 comentarii
  • 8 martie 2012
    fifa2012 Te crezi bun la fotbal? Castiga Cupa Champions League jucand in cel mai bun manager de fotbal online gratuit !! Campionul primeste premiu un telefon mobil Ga|axy in finala Super Cupei Sam.sung din Manager League. ro ....
Masacru in Japonia: 19 morti si 45 de raniti in urma unui atac cu cutitul. Un tanar de 20 de ani s-a predat politiei
BRAT