4 septembrie 2014 14:14

Anuntul facut de una dintre cele mai sexy voleibaliste din Germania: "Sunt singura, caut iubit!" Conditiile cerute de sportiva

Castigatoarea Europaliga cu Germania in 2013 a surprins intr-un interviu pentru Bild.

Bate Cupa! Marti 20:30 Sepsi - Craiova, Miercuri 20:30 Sanatatea - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Frumoasa Saskia Hippe, jucatoare de 23 de ani la Schweriner SC, isi cauta iubit! Blonda a lasat viata personala pe planul 2, fiind concentrata pe cariera sa. Ea a avut un inceput de an foarte dificil, fiind accidentata grav la ligamente, ratand ultimele luni din aceasta cauza.

"Este dificil cu programul nostru incarcat, exista putine oportunitati sa cunosti pe cineva" spune Saskia, cea care s-a folosit si de aplicatia 'de agatat' Tinder pentru a cunoaste barbati. Inalta de 1.86m, Sashkia are 2 cerinte importante in ceea ce priveste partenerul dorit. "Trebuie sa fie foarte atletic si inalt de aproape 2 metri!"

Sursa foto: Bild si FacebookFULLSCREEN
Anuntul facut de una dintre cele mai sexy voleibaliste din Germania: "Sunt singura, caut iubit!" Conditiile cerute de sportiva
  • /
Citeste si:
0 comentarii
Tudorel Toader dă vina pe alţii pentru "marea eliberare" din închisori
BRAT