4 aprilie 2013 17:50

Ti se face pielea de gaina! Ce a facut o COBRA REGALA cand s-a trezit cu doi catelusi langa ea in fantana? REACTIA FABULOASA a sarpelui:

Ti se face pielea de gaina! Ce a facut o COBRA REGALA cand s-a trezit cu doi catelusi langa ea in fantana? REACTIA FABULOASA a sarpelui:

Un incident incredibil a avut loc in Punjabi, India.

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

VINERI, LIVE la Sport.ro: 10:30 Conferinta de presa la Dinamo! 11:15 Reghe vorbeste inaintea meciului cu Gaz Metan! 14:00 Tragere la sorti optimile Europa League!

Doi catei au cazut intr-o fantana in timp ce se jucau cu mama lor si au fost scosi de acolo abia dupa 48 de ore. Motivul? In fantana mai era, pe langa cei doi catei, o cobra regala ce masura peste 3 metri lungime.

Cobra regala este cel mai lung sarpe veninos din lume, ajungand sa masoare peste 5 metri lungime. Aceasta este si printre cei mai veninosi serpi, fiind cunoscuta in special pentru faptul ca mananca alti serpi.

Desi toata lumea credea ca sarpele o sa ii atace pe cei doi pui de catel, acesta a stat de paza langa cei doi, nelasand pe nimeni sa se apropie de ei.

"Eram pe strada cand am vazut cateaua ca latra intr-una in fantana. Cand m-am dus sa vad ce are, am vazut cei doi pui iar langa ei o cobra imensa. Nu am avut cum sa ii scoatem de acolo pentru ca sarpele devenea agresiv cu cei ce incercau sa coboare in fantana pentru a-i ridica pe catei", a spus unul dintre martori.

In cele din urma a fost nevoie de interventia organelor statului, care au scos mai intai cobra, pe care au eliberat-o in salbaticie, iar apoi au fost adusi la suprafata, nevatamati, si cei doi catei.

Citeste si: VIDEO EPIC! "Ce s-au socat!" Farsa cu camera ascunsa in fata unui magazin Apple

Citeste si:
Ce se intampla cand o lucrare din Romania ajunge pe mana mafiei italiene. Primarii cu datorii uriase si un munte fara padure
BRAT