Urmatorul transfer urias facut de chinezi. S-au inteles cu un club din Serie A pentru 45.000.000 de euro
6 ianuarie 2017 14:56

Urmatorul transfer urias facut de chinezi. S-au inteles cu un club din Serie A pentru 45.000.000 de euro

Fiorentina da lovitura.

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Cluburile din China nu se mai opresc din super transferuri. Dupa Tevez, Oscar si Witsel, a venit randul lui Nikola Kalinic sa aleaga campionatul asiatic.

Corriere dello Sport scrie astazi ca Fiorentina s-a inteles cu Tianjin Quanjian pentru transferul lui Kalinic pentru 45 de milioane de euro. Suma se apropie de clauza de reziliere a jucatorului, in valoare de 50 de milioane de euro.

Kalinic a fost cumparat de echipa care a promovat recent in prima liga si care este condusa de campionul mondial Fabio Cannavaro. Singurul lucru care mai lipseste in acest transfer este acceptul jucatorului de a merge in China.

Kalinic devine al patrulea cel mai scump transfer din istoria Chinei, dupa Oscar (60 mil), Hulk (56 mil) si Teixeira (50 mil).0 comentarii
Filmul protestelor in a 20-a zi, in Capitala si in tara. Mii de oameni au stat in ploaie cu steaguri si pancarte. VIDEO
BRAT