29 2018 21:20

TRANSFER MARKET // Planul soc al lui Florentino Perez: Cristiano Ronaldo, moneda de schimb pentru omul pe care si-l doreste cel mai mult de la United


	TRANSFER MARKET // Planul soc al lui Florentino Perez: Cristiano Ronaldo, moneda de schimb pentru omul pe care si-l doreste cel mai mult de la United

Florentino Perez intentioneaza sa il includa pe Cristiano Ronaldo intr-un posibil schimb cu Manchester United.
 

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Zvonurile unei plecari a lui Ronaldo de la Real Madrid nu s-au domolit. Presa spaniola scrie ca supararea portughezului nu da inca semne de disparitie. In aceste conditii, Florentino Perez pare sa se impace cu gandul ca Real Madrid ar putea ramane fara starul care a marcat ultimii 9 ani pe Bernabeu.

El Confidencial scrie ca Perez ar fi chiar dispus sa il dea pe Ronaldo la schimb!

Real Madrid pastreaza viu interesul pentru portarul David De Gea, iar conducatorii sunt de parere ca o propunere Ronaldo la schimb cu De Gea ar putea avea sanse de reusita.

In varsta de 27 de ani, De Gea apara poarta lui United de 7 ani. Acesta a fost cumparat de la Atletico Madrid si a jucat peste 250 de meciuri pentru formatia de pe Old Trafford.

1 comentarii
  • 30 2018
    alexander sa-l dai la schimb pe de gea cu ronaldo este teapa anului...
Vlad Cosma a stat peste 7 ore la Instanţa Supremă: "Am spus tot ce era nevoie să spun”. Andreea Cosma: ”Am plâns în sală”
BRAT