Toate mutarile facute in ultimele ore de mercato: "Alexis Sanchez e devastat!" In Spania se mai fac transferuri pana la miezul noptii: raspunsul dat de Liverpool pentru Coutinho

transfer market Barcelona Transfer Market
MOMENTE CHEIE
  • Mbappe este jucatorul lui PSG (imprumut, cu optiune de cumparare)
  • Transferul lui Alexis Sanchez la City a picat
  • Barca, negocieri finale azi pentru Coutinho
Live Blog
DEADLINE DAY
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 August 2017, 20:30
Data actualizarii: Joi 31 August 2017, 21:34

Toate mutarile din ultima zi de transferuri!

08:51 01 Sep

Gluma serii pe Twitter - singurii doi jucatori transferati de Arsenal in ultima zi de mercato - Abslutly Nobodji si Fu-kin No-Wan :)
 

08:50 01 Sep

Liverpool a respins oferta Barcelonei: va fi de vanzare in iunie 2018

Acesta este ultimul raspuns primit de oficialii Barcelonei din partea conducerii clubului de pe Anfield. Sport Catalunya scrie ca Barca va incerca totusi sa ii convinga pe americanii lui Liverpool sa il vanda azi.

In Spania se mai pot face transferuri pana la miezul noptii.

150 de milioane de euro este ultima oferta facuta de catalani. "Barcelona nu va mai plusa la aceasta suma", mai scriu jurnalistii Sport Catalunya.
 

08:49 01 Sep
Danny Drinkwater (Leicester) a semnat cu Chelsea.

08:48 01 Sep
Brighton l-a transferat pe portarul Tim Krul.

08:47 01 Sep

Fernando Llorente a semnat pe doi ani cu Tottenham. 15 milioane de euro incaseaza Juventus.
 

08:46 01 Sep
Benfica l-a imprumutat pe Gabriel Barbosa "Gabigol" de la Inter Milano.

08:41 01 Sep
Chelsea a platit 25 de milioane de euro pentru Davide Zappacosta (fundas drepta, Torino).

08:40 01 Sep
Transferul lui Alexis Sanchez la Manchester City a picat, iar "jucatorul este devastat", conform surselor Daily Mirror.

21:34 31 Aug
OFICIAL | Bojan Krkic, un sezon la Deportivo Alaves

Bojan Krkic a fost imprumutat de Stoke City la Deportivo Alaves
21:33 31 Aug
OFICIAL | Lucas Perez, imprumutat la Deportivo

Arsenal l-a imprumutat pentru un sezon pe Lucas Perez la Deportivo La Coruna
20:41 31 Aug
OFICIAL | Mbappe la PSG

PSG l-a prezentat oficial pe Kylian Mbappe! Gruparea din capitala Frantei a platit o noua suma istorica: 180 de milioane euro.
19:16 31 Aug
Mahrez, la Chelsea pentru 50 de milioane de euro - BeIN Sports a anuntat ca Chelsea tocmai a batut palma cu Leicester.

19:12 31 Aug

Fotbalul a transferat-o si pe Madonna in Europa :)

Publicatia portugheza Visao anunta ca Madonna s-a mutat in Lisabona, pentru a fi alaturi de baiatul ei de 11 ani, care joaca la academia Benficai.




 

19:06 31 Aug
18:50 31 Aug
S-a razgandit Wenger?! The Guardian anunta ca Arsenal si-a retras oferta de 100 de milioane de euro pentru Lemar, iar Wenger se gandeste sa il pastreze in lot pe Sanchez.

17:52 31 Aug
The Sun: "Liverpool anunta transferul lui Coutinho la ora 20:00" (22:00 ora Romaniei)

The Sun scrie ca Liverpool si Barcelona au ajuns la un acord pentru transferul lui Coutinho, pentru 150 de milioane de euro.


Captura foto: sport.es
17:45 31 Aug

Zenit l-a transferat pe Mevlija, fostul capitan din Stefan cel Mare. Rostov, care l-a cumparat anul trecut de la Dinamo pe 700.000 de euro, se alege cu 8 milioane de euro de pe urma acestui transfer.
 

17:32 31 Aug
Arsenal a facut o oferta de 100 de milioane de euro pentru Thomas Lemar, mijlocasul lui Monaco pe care il vrea si Liverpool.

Liverpool a facut zilele trecute o oferta de 85 de milioane de euro pentru francezul de 21 de ani.




16:20 31 Aug
Renato Sanchez, imprumutat la Swansea!

Renato Sanchez, pustiul minune cumparat de Bayern cu 35 de milioane de euro, a fost imprumutat pentru un sezon la Swansea pentru suma de 10 milioane de euro. Galezii au si optiune de cumparare definitiva.

16:19 31 Aug
United, 37 milioane pentru William!

Manchester United ar fi intrat in cursa pentru Willian de la Chelsea pe ultima suta. Potrivit presei britanice, Mourinho ar fi dispus sa plateasca 37 de milioane de euro pentru fostul sau elev de la Londra.

16:15 31 Aug

Barca nu renunta la Coutinho!

Barcelona spera sa dea lovitura in ultima clipa prin aducerea lui Coutinho de la Liverpool, insa mesajul englezilor este clar: brazilianul nu este de vanzare! Jurnalistul spaniol Guillem Balague ii asigura pe fanii englezi ca Liverpool nu isi va pierde vedeta in ultima zi de transferuri.

 

Tabloidele anunta altceva! The Sun scrie ca Liverpool va anunta la ora 7 plecarea brazilianului la Barcelona!

15:25 31 Aug

Mbappe, transfer definitiv la PSG!

PSG a reusit sa dribleze fairplay-ul financiar si sa-l transfere definitiv pe Mbappe de la Monaco pentru 135 de milioane de euro + alte 45 de milioane in bonusuri.  Asta inseamna ca vicecampionii Frantei il vor ceda pe Di Maria, cel mai probabil la Barcelona!
 

14:53 31 Aug

Aurier, la Tottenham!

Oficial! Tottenham a anuntat transferul lui Serge Aurier de la PSG pentru 25 de milioane de euro! Fundasul a negociat si cu Manchester United in aceasta vara. La Tottenham urmeaza sa ajunga si Llorente de la Swansea!
 

14:04 31 Aug

Oxlade-Chamberlain a semnat cu Liverpool!

Liverpool l-a luat pe Oxlade-Chamberlain de la Arsenal pentru 44 de milioane de euro. Acesta a semnat pe 5 ani cu echipa de pe Anfield.




 

13:03 31 Aug
Cele mai importante mutari despre care se vorbeste azi


12:53 31 Aug

Arsenal vrea schimb Sterling - Sanchez!


Arsenal nu va accepta doar o oferta pentru Sanchez de pe urma careia se va alege doar cu bani. Jurnalistii englezi de la Sky Sports spun ca echipa de pe Emirates nu are suficient timp la dispozitie pentru a-l inlocui pe chilian cu un fotbalist de nivelul acestuia.

Zvonurile erau ca Manchester City l-ar da la shimb pe Sterling, insa nimic nu a fost confirmat momentan.



 

12:16 31 Aug
Barca, oferta de 160 de milioane pentru Dybala!

Corriere dello Sport anunta ca Juventus a respins o oferta de 160 de milioane de euro din partea Barcelonei pentru Dybala!

Italienii nu s-au gandit deloc la oferta si au respins-o pe loc. Dybala nu este transferabil, iar catalanii sunt nevoiti sa atace pe ultima suta transferurile lui Di Maria si Mahrez.
11:50 31 Aug
Oxlade-Chamberlain, la Liverpool!


11:27 31 Aug
Aubameyang, la Real Madrid?

Jurnalistii spanioli de la Diario Gol spun ca Real Madrid are ocazia de a semna cu atacantul lui Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang. Presa spune ca jucatorul ar vrea sa plece de la Dortmund si ca ar fi suparat ca Ousmane Dembele, coechipierul sau de la echipa germana, a fost vandut la Barcelona.

Cu toate acestea, presedintele spaniolilor, Florentino Perez, nu vrea sa semneze cu Aubameyang, iar Zidane considera ca acesta nu ar fi o alternativa pentru Gareth Bale pentru a intari atacul.

Chelsea si Liverpool sunt alte doua echipe interesate de Aubameyang, dar au alte tinte principale.
10:25 31 Aug

Transferul lui Coutinho, amanat pana in ultima zi!

Barcelona crede ca Liverpool asteapta ultima zi de transfer pentru a-l lasa pe Coutinho sa plece. Clubul de pe Anfield urmeaza sa semneze cu Oxlade-Chamberlain si continua sa negocieze cu Monaco pentru Thomas Lemar, cu toate ca prima lor oferte de 72 de milioane de euro a fost respinsa.

De cealalta parte, Barcelona isi ia toate masurile de siguranta in cazul in care brazilianul nu este lasat sa plece. Echipa de pe Camp Nou ii are drept alternative pe Griezmann si Dybala, cu toate ca tinta principala ramane Coutinho.

Jurnalistii spanioli de la Mundo Deportivo spun ca formatia lui Valverde crede ca daca englezii semneaza cu Lemar, atunci vor raspunde si la oferta lor pentru brazilian. Ultima propunere a catalanilor era in valoare de 150 de milioane de euro, insa presa spaniola spune ca aceasta ar putea creste.
 

10:04 31 Aug
Oficialii lui Man City, in Chile pentru a semna cu Sanchez!

Jurnalistii chilieni de la El Mercurio spun ca reprezentantii lui Manchester City se afla in acest moment in Chile pentru a finaliza transferul lui Alexis Sanchez pe Etihad. Acestia au adaugat ca atat Manchester City, cat si Alexis Sanchez si-au dat acordul pentru transferul jucatorului de la Arsenal.

Suma pe care ar plati-o echipa de pe Emirates pentru internationalul chilean ar fi de 75 de milioane de euro, iar atacantul ar urma sa incheie un contract de 4 ani cu City. Exista zvonuri ca Manchester City l-ar fi oferit pe Raheem Sterling lui Arsenal ca parte din afacere, iar formatia lui Wenger l-ar fi cerut la schimb pe Sergio Aguero.

Alexis Sanchez este in ultimul sau an de contract la Arsenal.
09:51 31 Aug
Mahrez, spre Barca!

Nationala Algeriei a anuntat ca i-a permis lui Mahrez sa plece din cantonament pentru a semna cu noua sa echipa. Algerienii nu au spus cu cu ce echipa, insa presa din Spania e sigura ca este vorba despre Barcelona. Cel mai bun jucator din Premier League in urma cu doua sezoane, Mahrez a fost dorit si anul trecut de catalani, insa Leicester nu i-a permis sa plece deoarece juca pentru prima data in Champions League. Visul frumos s-a terminat pentru englezi, care au revenit la statutul de echipa de pluton, dupa ce au cucerit titlul pentru prima data in istorie. Mahrez e acum liber sa plece. Arsenal si Chelsea il vor si ele, mai scrie presa din Spania.

Next: 2. Vezi urmatoarea pagina »
300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!