14 2018 14:19

Schimbul incredibil propus de Florentino Perez: Ronaldo plus BANI pentru Neymar. Cum a raspuns seicul lui PSG


	Schimbul incredibil propus de Florentino Perez: Ronaldo plus BANI pentru Neymar. Cum a raspuns seicul lui PSG

Florentino Perez si-l doreste neaparat pe Neymar pe Santiago Bernabeu si a inceput sa accepte ca Ronaldo pierde lupta cu cel mai aprig adversar, timpul!

Cristiano Ronaldo va implini in mai putin de o luna varsta de 33 de ani, iar Florentino Perez a inceput sa accepte ideea ca starul portughez se indreapta catre finalul carierei. Sefului de la Real i-a venit o idee soc, scrie presa spaniola.

El Larguero a dezvaluit ca Florentino Perez a venit cu propunerea unui schimb Ronaldo + bani pentru Neymar.

"Real va incerca sa il ia pe Neymar dupa Mondial. Perez e decis sa il includa pe Ronaldo in tranzactie", a scris si cotidianul AS.

Totusi, ideea lui Perez nu este impartasita de seful lui PSG, care a platit o avere pentru a-l transfera pe Neymar de la Barcelona.

"Este imposibil ca Neymar sa ajunga la Real", a reactionat Nasser Al-Khelaifi, citat de AS.

2 comentarii
  • 14 2018
    Liviu Cred ca Perez nu ar trebui sa piarda timpul cu neymar,nu are rost asta nu o sa plece asa ușor de la psg, eu unul cred ca real ar terebui sa se axeze pe Dybala si Hazard...
  • 14 2018
    COSMIN Nu cred ca psg o sa-i dea drumul lui neymar real e la pământ din cauza ca echipa joaca pentru ronaldo iar cum ronaldo e departe de ce a fost odata real a slabit mult...
Mesajele protestatarilor: ”Nu mai reprezentăm nimic pentru ţara asta, suntem buni doar în preajma alegerilor!”
BRAT