"Am si acum precontractul semnat de Messi!" Echipa care crede ca il poata transfera de la Barca pe Messi
8 ianuarie 2017 20:56

"Am si acum precontractul semnat de Messi!" Echipa care crede ca il poata transfera de la Barca pe Messi

PSG, Man City sau Real Madrid viseaza sa-l aduca pe Messi. Insa un alt club chiar crede ca o poate face!

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Inter Milano pregateste un asalt la Lionel Messi! Patronii din China ai echipei din Serie A sunt gata sa plateasca orice suma de bani pentru a-l transfera pe Messi - Inter vrea sa revina in elita fotbalului european.

Nu este prima data cand Inter incearca transferul lui Messi - consilierul echipei din 2006, Luisito Suarez, sustine ca Messi si-a dat atunci acordul pentru transfer: "L-am fi putut transfera pe Messi cand la Barcelona erau Deco, Ronaldinho si Eto'o in atac. Inca mai am precontractul semnat de Messi" a spus acesta, citat de The Sun.

Iar Inter Milano este hotarata sa incerce din nou marele transfer si sa plateasca orice suma doreste Barcelona - Inter a fost preluata de Suning Holdings Group iar Messi este tinta numarul 1.0 comentarii
O romanca este in stare grava dupa atacul din Londra. Ar fi fost proiectata in raul Tamisa de masina teroristului. VIDEO
BRAT