Wozniacki, tratata ca o REGINA in Danemarca! Gestul fabulos al Casei Regale pentru castigatoarea Australian Open
29 2018 10:28

Wozniacki, tratata ca o REGINA in Danemarca! Gestul fabulos al Casei Regale pentru castigatoarea Australian Open

Caroline Wozniacki a castigat pentru prima data un turneu de Grand Slam si a devenit lider mondial. 

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Wozniacki a castigat finala de totul sau nimic de la Australian Open. Ea a castigat primul Grand Slam din cariera si a detronat-o pe Simona Halep din postura de lider mondial dupa 16 saptamani.

Caroline are toata Danemarca la picioare dupa ce a reusit performanta carierei. Ea va participa acum la turneul de la Sankt Peterseburg, de la care Simona Halep s-a retras din cauza accidentarii.

Pentru ca a auzit ca Wozniacki nu poate sa ajunga la timp in Rusia, Regina Margareth a II-a i-a imprumutat avionul Casei Regale jucatoarei. Acesta urmeaza sa o aduca apoi in Danemarca, unde Caroline va fi primita cu fast de oficialitatile din Danemarca.

"Regina Danemarcei a auzit ca exista anumite probleme in privinta zborului si a decis sa puna la dispozitie avionul personal", a spus Alexander Medvedev, directorul turneului din Rusia. El a invitat-o si pe Simona Halep la turneu, chiar daca e accidentata. Mai multe detalii aici.

Wozniacki a devenit favorita principala a turneului de la Sankt Petersburg dupa retragerea Simonei. Caroline poate mari astfel diferenta fata de Simona din clasamentul WTA.
 1 comentarii
BRAT