"Tu iti alegi singur cu ce te imbraci?" Moment senzational cu Wawrinka la Australian Open. Toata lumea a inceput sa rada
23 ianuarie 2016 19:48

"Tu iti alegi singur cu ce te imbraci?" Moment senzational cu Wawrinka la Australian Open. Toata lumea a inceput sa rada

Stan Wawrinka a facut spectacol la Australian Open, dupa ce a reusit sa il invinga pe Lukas Rosol cu 6-2, 6-3, 7-6.

Edi Iordanescu vine la Ora exacta in sport, vineri, de la 10:45, la Sport.ro!

BUCURATI-VA DE FOTBAL: VILLARREAL - STEAUA, azi la ProTV si pe voyo.ro - 18:00! Special: Ziua Nationala incepe la 17:00 pe Sport.ro!

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

Pentru Stan Wawrinta a fost victoria cu 400 din cariera, iar interviul de la finalul meciului a fost cu adevarat memorabil.

Intrebat de Jim Courier "tu iti alegi singur felul in care te-ai imbracat sau ti-a trimis cineva acest echipament?", Wawrinka a replicat: "Stiu ca iti scoate ochii, dar macar asa toata lumea din arena ma poate vedea"

Intrebat apoi daca este racit din cauza vocii ragusite, Stan a replicat: "Cred ca de la prea multe tigari :)... Oricum nu am nevoie de voce. De obicei cand vorbesc spun prea multe prostii", starnind rasete din tribune.

Acesta nu a fost singurul moment deosebit de la Australian Open. Si Daria Gavrilova a oferit o gafa spectaculoasa la finalul unui meci.

Incercat sa explice faptul ca ii place sa joace pe linia de fund a terenului, aceasta a declarat: "Sunt priceputa pe fund... Oh...", realizand modul in care declaratia sa a fost interpretata.

Reactia ei surprinsa de captura foto de mai jos vorbeste de la sine :)1 comentarii
BRAT