"Tu iti alegi singur cu ce te imbraci?" Moment senzational cu Wawrinka la Australian Open. Toata lumea a inceput sa rada
23 2016 19:48

"Tu iti alegi singur cu ce te imbraci?" Moment senzational cu Wawrinka la Australian Open. Toata lumea a inceput sa rada

Stan Wawrinka a facut spectacol la Australian Open, dupa ce a reusit sa il invinga pe Lukas Rosol cu 6-2, 6-3, 7-6.

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Pentru Stan Wawrinta a fost victoria cu 400 din cariera, iar interviul de la finalul meciului a fost cu adevarat memorabil.

Intrebat de Jim Courier "tu iti alegi singur felul in care te-ai imbracat sau ti-a trimis cineva acest echipament?", Wawrinka a replicat: "Stiu ca iti scoate ochii, dar macar asa toata lumea din arena ma poate vedea"

Intrebat apoi daca este racit din cauza vocii ragusite, Stan a replicat: "Cred ca de la prea multe tigari :)... Oricum nu am nevoie de voce. De obicei cand vorbesc spun prea multe prostii", starnind rasete din tribune.

Acesta nu a fost singurul moment deosebit de la Australian Open. Si Daria Gavrilova a oferit o gafa spectaculoasa la finalul unui meci.

Incercat sa explice faptul ca ii place sa joace pe linia de fund a terenului, aceasta a declarat: "Sunt priceputa pe fund... Oh...", realizand modul in care declaratia sa a fost interpretata.

Reactia ei surprinsa de captura foto de mai jos vorbeste de la sine :)1 comentarii
Noul tip de serviciu militar, cu durata de trei luni, intra in vigoare de la 1 ianuarie. Cati tineri vor fi "luati la oaste"
BRAT