Halep - Wozniacki la Singapore | Venus a invins-o pe Ostapenko in decisiv! Pliskova a 'demolat-o' pe Muguruza in 2 seturi

Simona Halep Simona Halep - Caroline Garcia Singapore Turneul Campioanelor WTA Tenis
Live Blog
Turneul Campioanelor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2017, 11:11
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2017, 19:29

Urmareste aici tot ce se intampla la Singapore!

19:28 24 Oct
In urma rezultatelor de astazi, Karolina Pliskova s-a calificat in semifinale la Turneul Campioanelor. Jelena Ostapenko, in schimb, este eliminata indiferent de rezultatelor din ultima etapa deoarece Muguruza si Venus Williams vor juca meci direct.

Clasamentul grupei albe:
1. Pliskova 2 puncte 4-0
2. Muguruza 1 punct 2-2
3. Venus Williams 1 punct 2-3
4. Ostapenko 0 puncte 1-4
18:22 24 Oct

Garbine Muguruza 2-6 2-6 Karolina Pliskova

A inceput partida dintre Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Sportiva din Cehia reuseste un prim set fantastic pe care il castiga rapid cu 6-2!

Pliskova o "demoleaza" pe Muguruza si in setul al 2-lea, castigand fara problemele primele game-uri. Muguruza reuseste sa castige primul game abia la 0-5! A mai reusit apoi un break, insa Pliskova a facut rebreak si a castigat meciul!

 

16:55 24 Oct

Venus Williams 7-5, 6-7 (3), 7-5 Jelena Ostapenko

Venus Williams a castigat primul set in fata lui Ostapenko in primul meci al zilei din grupa alba cu scorul de 7-5. Sportiva din Letonia a reusit sa egaleze scorul la seturi cu o victorie la 3 in tie-break-ul setului secund.

In setul decisiv a fost o alta nebunie - 6 break-uri consecutive facute de cele 2 jucatoare! Pana la urma, Venus castiga meciul cu 7-5 in setul decisiv. Meciul a durat trei ore si 13 minute de joc.

13:06 24 Oct

Meciurile zilei in grupa alba

14:30 V.Williams - Ostapenko

Apoi: Muguruza - Pliskova
 

11:09 24 Oct
Meciul Halep-Wozniacki va avea loc miercuri, de la 14.30, la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul I WTA o va intalni, miercuri, de la ora 14.30, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, in etapa a doua Grupei Rosii a Turneului Campiaonelor de la Singapore.

Luni, Wozniacki a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, iar Halep a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 8 WTA, in prima etapa a Grupei Rosii.

Invinsele din aceste partide, Svitolina si Garcia, vor juca tot miercuri, dupa meciul Halep-Wozniacki.

Halep are palmares negativ cu Wozniacki, scor 2-3. Simona Halep are doar un meci cu Wozniacki in 2017, pierdut in sferturi la Eastbourne, cu 7-5, 4-6, 1-6. in 2015, ele si-au impartit victoriile, scor 7-5, 5-7, 6-2, pentru Wozniacki, in semifinale, la Stuttgart si 2-6, 6-1, 6-1 pentru Halep, tot in semifinale, la Dubai. Daneza a castigat si ea un meci la Dubai impotriva sportivei din Cosntanta, in optimi, in editia 2012, scor 6-2, 6-3. Halep s-a impus in 2013, in semifinale la New Haven, scor 6-2, 7-5.

09:19 24 Oct
Halep: Am lucrat mult la picioare!

"Ma simt fericita ca am castigat primul meci la primul turneu in care vin in calitate de lider mondial. Caroline Garcia e o jucatoare impotriva careia e dificil sa joci. Stiam cum va fi meciul. Am avut in minte victoria reusita in fata ei la Toronto (n.r. - in august, 6-4, 6-2 pentru Simona) si cred ca am facut un meci asemnator partidei de atunci.

La inceput am simtit-o foarte puternica, dar apoi, in setul secund, am inceput sa simt ca domin meciul si am devenit increzatoare. Am avut un joc de picioare bun, am fost tare pe picioare si am alergat foarte bine. Lucrez mult la footwork, dar nu exagerez cu asta.

Daca mi-ar fi facut break la 0-1, ar fi fost foarte dificil sa revin, dar am servit foarte bine si am egalat"
, a declarat Halep.

"Primele game-uri au fost destul de dificile, ea a fost puternica. Dar am inceput sa o alerg si a obosit. Mi-am dat seama ca trebuie sa o alerg. Eu nu am o problema, nu obosesc la inceputul turneelor, dar am inceput sa apas pedala de acceleratie si aici a fost cheia",
a spus mai spus Simona.

Halep a cerut ajutorul lui Darren Cahill in primul set, iar sfaturile australianului i-au prins bine.

"Am simtit ca trebuie sa lovesc prea mult o anumita lovitura si nu aveam incredere suficienta. Am vrut sa ma relaxez, sa joc pe instinct pentru ca atunci fac bine. Mi-am relaxat mintea si a fost mult mai bine", a mai spus Simona.

Halep o intalneste pe daneza Caroline Wozniaki miercuri la Singapore.

Simona s-a mai intalnit cu ocupanta locului 6 in clasamentul mondial de cinci ori, iar scorul este 3-2 in favoarea jucatoarei din Danemarca.

Ultima victorie a Simonei in fata lui Wozniacki dateaza din 2015, cand s-a impus in trei seturi la Dubai. De atunci, Wozniacki a mai castigat doua partide, ambele in trei seturi.
17:43 23 Oct
Wozniacki, urmatorea adversara a lui Halep

Simona Halep o va intalni pe Caroline Wozniacki in al doilea meci de la Turneului Campioanelor. Wozniacki a castigat meciul cu Elina Svitolina, scor 6-2, 6-0.
16:12 23 Oct

"A fost un meci grozav, a fost unul dintre cele mai bune meciuri pentru mine. M-a batut la Beijing, dar aveam si experienta victoriei de la Toronto. Nu este usor cu Garcia. Ma bucur ca am castigat primul meci, este un semn. Ma bucur sa fiu in aceasta pozitie si in urmatorul meci si mai bine.

Astazi am servit bine si asta m-a ajutat mult sa castig meciul"
a spus Simona Halep dupa partida. Ea va juca in partida de miercuri cu castigatoarea duelului dintre Svitolina si Wozniacki
 

15:52 23 Oct

Live text: SIMONA HALEP 6-4 6-2 CAROLINE GARCIA - primul meci de la Turneul Campioanelor

Setul doi:
- Garcia incepe puternic pe propriul serviciu si are 3 sanse de a se apropia in setul 2 de Simona. Ea reuseste apoi din nou sa salveze 2 mingi de game pentru adversara!
- Fantastic! Lovitura din saritura a Simonei si este al 2-lea game consecutiv in care salveaza de la 0-40! Reuseste sa mai salveze o minge de game a Carolinei si are la randul ei minge de break, fructificata! 4-1 pentru Simona!

- Simona castiga rapid 3 mingi, un nou as o duce la 40-0. Iar Simona castiga extrem de rapid: 5-1

- Simona castiga primul punct pe serviciul adversarei, dar Garcia revine si isi adjudeca urmatoarele 2 puncte. Garcia isi face serviciul si este 5-2

- Simona serveste pentru castigarea meciului! Garcia trimite prea puternic iar Simona este la 2 mingi de castigarea meciului! Minge de meci pentru Simona! Garcia trimite afara si este victorie pentru Simona Halep in 2 seturi! Simona a castigat 9 din 11 game-uri dupa ce a vorbit cu Darren Cahill in primul set!

15:40 23 Oct

Live text: SIMONA HALEP 6-4 3-1 CAROLINE GARCIA - primul meci de la Turneul Campioanelor

Setul doi:
- Garcia isi face serviciul rapid, pentru ca apoi Simona sa ajunga la 40-0 imediat! Si se face 1-1 la fix o ora de la startul partidei!

- Garcia incepe cu o dubla greseala urmatorul game. Decizie data de arbitrul de scaun in favoarea lui Caroline Garcia, egalitate la 15
- Simona reuseste sa o alerge dintr-o parte in cealalta pe Caroline si are 2 mingi de break! O fructifica pe prima: 2-1
 

- Cearta pe teren intre Caroline Garcia si antrenorul ei! "Tactica" a functionat, Garcia castigand primele 3 puncte pe serviciul Simonei, pentru ca apoi Simona sa aiba un serviciu fantastic! Raman 2 mingi de break! Ba nu, una, Simona mai salveaza o minge! Simona joaca fantastic urmatorul punct si este egalitate la 40! Trei mingi de rebreak salvate de Simona!
- AS SIMONA! Si apoi o noua lovitura extraordinara duce scorul la 3-1 pentru Simona

15:17 23 Oct

Live text: SIMONA HALEP 6-4 CAROLINE GARCIA - primul meci de la Turneul Campioanelor

- Simona a simtit nevoia sa-l cheme pe Darren Cahill inainte de game-ul cu numarul 8 al meciului - antrenorul australian a incurajat-o pe Simona si i-a spus sa stea mai in spatele terenului si sa o faca pe Garcia sa munceasca mai mult pentru a castiga punctele
- Garcia greseste in urmatorul game si Simona are 2 sanse de 4-4. Reuseste sa o fructifice pe prima cu un as!

- Simona creste din nou nivelul jocului si este egalitate la 30 dupa cateva lovituri excelente ale romancei
- Challenge cerut gresit de Caroline si sansa de break pentru Simona
- Reverul lui Garcia sufera iar Simona o ataca din ce in ce mai des in acest fel. A doua sansa de break pentru Simona, fructificata! 5-4

- Incercare frumoasa a Simonei, mingea in diagonala iese putin in aut.
- Garcia forteaza la randul ei si trimite afara. Egalitate la 15. Garcia castiga urmatorul punct, insa Simona revine si este egalitate la 30.
- Minge de set pentru Simona! Garcia trimite la limita si este egalitate la 40. Serviciul 2 al Simonei ii aduce o noua sansa de set
- Garcia anticipeaza o minge in diagonala a Simonei si salveaza a 2-a minge de set
- A treia cu noroc? Simona se poate impune in primul set dupa 50 de minute! Si reuseste cu o minge la care a prins-o pe Garcia pe picior gresit! 6-4

15:07 23 Oct

Live text: SIMONA HALEP 3-4 CAROLINE GARCIA - primul meci de la Turneul Campioanelor

Primul set:
- Garcia a vorbit cu antrenorul intre game-uri si incepe puternic urmatorul game, avand 2 mingi de rebreak.
- Simona face prima dubla greseala a meciului si se restabileste egalitatea in primul set: 3-3



- Greseli de ambele parti, o minge norocoasa a Carolinei care intra cu fileul in teren, si este egalitate la 30. Frantuzoaica reuseste sa castige urmatoarele 2 puncte si este 3-4
 

14:55 23 Oct

Live text: SIMONA HALEP 3-2 CAROLINE GARCIA - primul meci de la Turneul Campioanelor

Primul set:
- Garcia avanseaza la fileu si castiga punctul desi Simona a incercat in 3 randuri passing-ul.
- Caroline Garcia castiga la 0 pe propriul serviciu dupa un game in care a evoluat perfect!

- SUPERB! MAGNIFIC! Simona reuseste sa castige un raliu cu peste 20 de schimburi cu un passing extraordinar!
- Simona reuseste primul as al meciului si are 2 sanse de a restabili egalitatea
- Simona castiga pe propriul serviciu fara emotii de aceasta data 2-2

Iata lovitura superba a Simonei

- Simona pune mare presiune pe serviciul Carolinei si castiga rapid 3 puncte! Sanse mari de break! Si il reuseste! Este 3-2 pentru Simona care urmeaza la serviciu!

14:28 23 Oct

Live text: SIMONA HALEP 1-1 CAROLINE GARCIA - primul meci de la Turneul Campioanelor

Primul set:
- Simona castiga tragerea la sorti de dinainte de startul partidei. Garcia este prima care serveste iar Simona castiga primul punct al meciului!
- Garcia castiga urmatoarele 3 puncte si are 2 mingi de game. Garcia isi face serviciul 0-1

- Garcia comite 2 greseli nefortate, Simona trimite apoi o minge prea lunga si este egalitate la 30. Simona anticipeaza foarte bine apoi la un voleu al lui Caroline si are minge de game. Simona trimite apoi in fileu si este egalitate. Presiune pe Simona care risca apoi cu serviciul al 2-lea. Garcia salveaza apoi 2 mingi de 1-1.
- Momente bune pentru Garcia care are prima sansa de break dupa un retur in diagonala. Simona anuleaza sansa de break cu serviciul 2, insa Garcia prinde o noua oportunitate dupa o minge trimisa in fileu de Simona
- Simona o plimba pe Garcia si este din nou egalitate
- Avantaj Simona dupa o minge trimisa in fileu de Garcia
- GAME SIMONA! 1-1
 

 

13:34 23 Oct

Simona Halep are STATUIE!

Un artist plastic din judetul Olt i-a facut statuie Simonei Halep cu momentul in care imbratiseaza buchetul de tradafiri in forma de numarul 1 mondial.

Artistul Catalin Mihalache a capturat in fier si beton momentul cand Simona Halep a primit, ian China, buchetul de flori care a marcat faptul ca a ajuns locul 1 mondial in tenisul feminin. Sculptura se afla in curtea locuintei artistului din satul Prooroci, comuna Milcov.

Catalin Mihalache a participat in trecut la Romanii au talent!



Sursa foto: gazetaoltului.ro
 

13:07 23 Oct
Simona Halep s-a antrenat alaturi de tatal ei inaintea partidei cu Caroline Garcia.



Captura: Digi
13:05 23 Oct

Mesajul lui Andrei Pavel

Andrei Pavel nu e alaturi de Simona Halep la Singapore, acolo unde numarul 1 WTA a revenit pe mainile lui Darren Cahill. Pavel spune insa ca Simona are parte de toate conditiile pentru a realiza o performanta importanta la Turneul Campioanelor.

"Simona e in forma acum, a mers cu o saptamana inainte acolo, e cu Darren, cu Teo, Stefan. Si familia e acolo. Deci se va simti foarte bine si o sa inceapa cu dreptul, sigur", a spus Pavel.

Andrei Pavel a ramas in tara pentru a pregati meciul de Cupa Davis cu Israel.

13:02 23 Oct

COTE PARIURI

Simona Halep e favorita in confruntarea cu Carolina Garcia de la Turneul Campioanelor. Simona are cote de 1.5 si 1.6 pentru a se impune, in timp ce frantuzoaica e cotata cu 2.4 sanse sa se impuna. Un succes in doua seturi al Simonei are cota 2.3, in timp ce unul in 3 seturi are cota 3.8.

09:27 23 Oct

Simona Halep debuteaza azi la Turneul Campioanelor din postura de lider mondial. Ea este presata insa de Muguruza, care a castigat deja parima partida de la Singapore. Vezi aici topul WTA pe aceasta saptamana.
 

19:40 22 Oct

Andrei Ciolacu, fostul jucator al Rapidului, s-a pozat astazi cu Simona Halep in Singapore.



Ciolacu s-a transferat acolo vara asta. Are doua goluri marcate pentru Warriors.
 

18:32 22 Oct
Presiunea e pe Halep acum

Muguruza a invins-o pe Jelena Ostapenlko, scor 6-4, 6-3. Victoria i-a adus sportivei din Spania primul loc in clasamentul virtual.

Cu cele 250 de puncte obtinute in urma acestui succes, Muguruza a urcat pe prima pozitie a clasamentului realizat de WTA in timp real. Garbine Muguruza are acum 5.885, in timp ce Simona Halep are 5.675 puncte.

Romanca nu a jucat inca la Turneul Campioanelor. Halep va evolua luni, cu incepere de la ora 14:30, in compania Carolinei Garcia. Simona este nevoita sa castige pentru a reveni pe primul loc.
16:45 22 Oct
Al doilea meci de la Turneul Campioanelor: Muguruza a invins-o pe Ostapenko in doua seturi

Garbine Muguruza (locul 2 WTA) a invins-o pe Jelena Ostapenko (locul 7 WTA) in doua seturi. Muguruza s-a impus in al doilea meci din cadrul Grupei Albe de la Turneul Campioanelor, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 25 de minute.

A fost al treilea meci dintre cele doua, iar scorul la general este 3-1 in favoarea jucatoarei din Spania.
13:50 22 Oct
Debut la Turneul Campioanelor: Pliskova a invins-o pe Venus

Karolina Pliskova a castigat primul meci al Turneului Campioanelor. Jucatoarea din Cehia s-a impus in fata americancei Venus Williams, scor 6-2, 6-2.

Astazi se mai joaca meciul dintre Garbine Muguruza si Jelena Ostapenko.

Luni se vor disputa meciurile din Grupa Rosie, Simona Halep urmand sa o intalneasca pe Carolina Garcia.

22:01 20 Oct

Mesajul de pe rochia Simonei Halep

Simona Halep si-a facut aparitia la gala de dinaintea Turneului Campioanelor imbracata intr-o rochie speciala. Ea a avut inscriptionat destul de subtil si un mesaj. "Equality" a fost cuvantul brodat pe rochie.


 

19:55 20 Oct

Simona Halep joaca luni primul meci de la Turneul Campioanelor, cu Caroline Garcia

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca luni, de la ora 14:30, primul meci In Grupa Rosie din cadrul Turneului Campioanelor, in compania sportivei franceze Caroline Garcia, numarul 9 mondial.

Acest meci va fi urmat de a doua confruntare a grupei, dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, si daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA.

Duminica vor avea loc la Singapore primele meciuri din Grupa Alba: Karolina Pliskova (Cehia), locul 3 WTA - Venus Williams (SUA), locul 5 WTA, si Garbine Muguruza (Spania), locul 2 WTA - Jelena Ostapenko (Letonia), locul 7 WTA.
 

15:58 20 Oct
Palmaresul Simonei cu adversarele din grupa

Simona Halep are avantaj in intalnirile directe cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, locul 9 WTA, scor 2-1, palmares egal cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, scor 2-2 si negativ cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, scor 2-3.

Halep si-a intalnit in 2017 toate avdersarele din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor.

Cu Elina Svitolina a jucat cele mai multe meciuri in acest an. Ele au "inceput" la Roma, cand Svitolina a castigat in finala, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1, apoi Halep s-a impus in sferturi la French Open, cu 3-6, 7-6 (6), 6-0, pentru ca din nou ucraineanca sa triumfe, in semifinale la Toronto, cu 6-1, 6-1. Al patrulea lor meci s-a jucat in 2013, la turneul "mic" al campioanelor, de la Sofia, unde Halep a reusit si ea un 6-1, 6-1.

Simona Halep are doar un meci cu Wozniacki in 2017, pierdut in sferturi la Eastbourne, cu 7-5, 4-6, 1-6. in 2015, ele si-au imparti victoriile, scor 7-5, 5-7, 6-2, pentru Wozniacki, in semifinale, la Stuttgart si 2-6, 6-1, 6-1 pentru Halep, tot in semifinale, la Dubai. Daneza a castigat si ea un meci la Dubai impotriva sportivei din Cosntanta, in optimi, in edi?ia 2012, scor 6-2, 6-3. Halep s-a impus in 2013, in semifinale la New Haven, scor 6-2, 7-5.

Caroline Garcia este ultima adversara intalnita de Halep, inainte de a ajunge la Singapore. Fran?uzoaica a castigat de curand China Open, cu scorul 6-4, 7-6 (3), in fa?a unei jucatoare care tocmai sarbatorise urcarea pe locul I mondial. Anterior, Halep a castigat la Toronto, in sferturi, cu 6-4, 6-2, si in 2016, in optimile turneului de la Sydney, scor 6-4, 2-6, 6-1.

In concluzie, Simona Halep va avea de infruntat jucatoare tenace, cu o buna mobilitate pe teren si in forma. Svitolina a castigat cele mai multe trofee in acest an, cinci, la Taipei City, Dubai, Istanbul, Roma si Toronto, iar Garcia a triumfat in ultimle doua competi?ii majore ale anului, inainte de Singapore, la Beijing (Premier Mandatory) si la Wuhan (Premier 5). La randul ei, Wozniacki are cele mai multe finale jucate in 2017, sase, la Doha, Dubai, Miami, Eastbourne, Bastad, Toronto si Tokyo, impunandu-se numai in capitala Japoniei.

Simona Halep a castigat in 2017 un turneu, la Madrid, si a mai fost finalista de patru ori, la Roma, Roland Garros, Cincinnati si Beijing.
14:30 20 Oct

Tragerea la sorti

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Turneul Campioanelor. Numarul 1 WTA a picat in grupa rosie, cu Elina Svitolina, Caroline Wozniaki si Caroline Garcia, cea care a invins-o in finala de la Beijing in urma cu cateva saptamani.

In cealalta grupa e principala rivala, Garbine Muguruza, pe care o poate intalni in semifinale, daca cele doua vor ajunge pana acolo. Primele clasate din grupa vor merge mai departe. Programul partidelor va fi anuntat in scurt timp de catre WTA. Meciurile incep duminica!


Grupa Rosie
Simona Halep
Elina Svitolina
Caroline Wozniaki
Caroline Garcia

Grupa Alba
Garbine Muguruza
Karoline Pliskova
Venus Williams
Jelena Ostapenko



15:04
Toate finalistele au fost prezentate pe rand. Simona Halep a intrat ultima in scena, ea fiind favorita pricipala a turneului.

"A fost mai greu sa merg in patofii astia pe poduim decat orice meci. Ma simt ca acasa aici, le multumesc fanilor, fac o atmosfera grozava de fiecare data, sper sa ma bucur anul asta.

Am o regula, cand castig un meci imi cumpar un cadou pentru mine. Sper sa imi cumpar cat mai multe cadouri aici. Ma simt bine la cumparaturi, ma distrez mereu si imi place sa fac asta", a spus Simona la microfon.

14:30
Incepe ceremonia de la Singapore.



Simona a participat la sedinta foto oficiala si a defilat pe covorul rosu. Urmeaza si un mic concert Backstreet Boys la Singapore.



 



Simona Halep isi afla azi adversarele de la Turneul Campioanelor live pe www.sport.ro! Simona participa pentru a patra oara la rand la Singapore, dar este pentru prima data cand vine in postura de numarul 1 mondial.

Halep se lupta cu Muguruza pentru pastrarea suprematiei pana la finalul anului. Intre cele doua sunt doar 40 de puncte WTA.

Simona Halep, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Venus Williams, Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko si Caroline Garcia sunt cele 8 tenismene calificate.

Ele vor fi impartite in doua grupe de cate patru la tragerea de azi, fiecare va juca cu fiecare, iar primele doua clasate vor merge mai departe in semifinale.

Partidele vor avea loc intre 22 si 27 octombrie, semifinalele vor avea loc pe 28 octombrie, iar marea finala e programata duminica, pe 29 octombrie.
 

14:13 20 Oct

Reginele tenisului

Simona Halep si adversarele ei si-au facut un selfie inaintea startului ceremoniei de la Singapore.
 

13:20 20 Oct
Halep a primit un Porsche!

Simona Halep a primit, vineri, la Singapore, in cadrul unei festivitati, automobilul Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110.000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Acest premiu face parte din parteneriatul dintre WTA si marca germana, incheiat in aprilie. Porsche are o lunga legatura cu tenisul feminin, fiind sponsor al turneului de la Stuttgart din 1978 si proprietar si organizator al acestei competitii, din 2002. Castigatoarea Porsche Tennis Grand Prix primeste un automobil asemanator.

In 2014, Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, iar in 2015 un Porsche Panamera, din partea reprezentantei din Romania a companiei germane.

Jucatoarea romana va fi cap de serie numaul 1 la finala sezonului, Turneul Campioanelor de la Singapore, care va incepe duminica, reunind cele mai bune opt sportive din 2017.

Celelalte sapte jucatoarea calificate la finala sezonului sunt spaniola Garbine Muguruza, locul 2 WTA, sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA, ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, americanca Venus Williams, locul 5 WTA, letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, si Caroline Garcia din Franta, locul 9 WTA. Tragerea la soti a grupelor Turneului Campioanelor va avea loc vineri, la ora 14.30.

Next: 2. Vezi urmatoarea pagina »
300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!