Mergea mai departe | Florin Mergea si Rohan Bopanna au pierdut finala de la Sydney. Cei doi se pregatesc insa pentru Australian Open
16 2016 11:26

Mergea mai departe | Florin Mergea si Rohan Bopanna au pierdut finala de la Sydney. Cei doi se pregatesc insa pentru Australian Open

Florin Mergea a pierdut finala de la Sydney, insa nu are timp pentru dezamagiri. Romanul, alaturi de partenerul sau indian, va juca la Australian Open.

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

Galatasaray - Fenerbahce, joi, ora 21:15. Finala cupei Turciei la Sport.ro! Finala UEFA Champions League, Real - Atletico, pe 28 mai, 21:45, ProTV

Perechea alcatuita din tenismenul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a fost invinsa de cuplul Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia), cu 6-3, 7-6 (6) in finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Sydney.

Murray si Soares s-au impus dupa o ora si 30 de minute in fata favoritilor numarul patru ai probei. 

Mergea si Bopanna, la primul lor turneu din acest an, au fost recompensati cu un cec de 11.500 dolari si 150 de puncte. 

Florin Mergea (30 ani, locul 11 ATP la dublu) ramane cu cinci titluri ATP de dublu in cariera (doua alaturi de Bopanna, ambele anul trecut) si sase finale pierdute (trei impreuna cu indianul), dintre care cinci in 2015. 

La editia de anul trecut s-a impus perechea formata din Rohan Bopanna si canadianul Daniel Nestor, intr-o finala cu Horia Tecau si Jean-Julien Rojer. 

0 comentarii
Modelul olandez, unde primaria isi implica cetatenii in dezvoltarea scolii, in schimbul caselor. "Societatea e altfel aici"
BRAT