"De ce ma uraste Serena". Sharapova a dezvaluit in premiera motivul rivalitatii aprinse dintre ea si Serena Williams: "A zis ca nu va mai pierde impotriva unei mici scorpii"
12 august 2017 10:02

"De ce ma uraste Serena". Sharapova a dezvaluit in premiera motivul rivalitatii aprinse dintre ea si Serena Williams: "A zis ca nu va mai pierde impotriva unei mici scorpii"

Maria Sharapova isi va lansa curand autobiografia. Intr-un capitol al lucrarii, ea povesteste detalii picante ale rivalitatii cu Serena Williams.

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Maria Sharapova dezvaluie in cartea sa autobiografica motivul rivalitatii aprinse cu Serena Williams. Ea a inclus un capitol special dedicat relatiei cu jucatoarea americana.

Potrivit publicatiei britanice Metro, Sharapova pretinde ca a fost jignita de Serena pe cand avea doar 17 ani, dupa finala castigata la Wimbledon in fata americancei.

"Dupa acel meci, am auzit-o plangand. Am iesit cat de repede am putut, dar ea si-a dat seama ca am fost acolo. Oamenii se intreaba adesea de ce am avut atat de multe probleme sa o bat pe Serena. Scorul este 19-2 in favoarea ei. Pentru mine, raspunsul a fost in vestiar, in acea zi.

Serena m-a urat pentru ca am fost acel copil slab care a batut-o la Wimbledon, impotriva tuturor asteptarilor. Dar cel mai mult m-a urat pentru ca am auzit-o plangand. Nu cu mult dupa acel turneu, am auzit ca Serena i-a spus unui prieten de-al meu ca <Nu voi mai pierde niciodata in fata aceste mici scorpii>", povesteste Sharapova in cartea sa.

Episodul la care rusoaica face referire s-a petrecut in 2004. Ea avea atunci 17 si cucerea primul titlu de Grand Slam din cariera.
 9 comentarii
 • 12 august 2017
  LM Mai mare scorpie ca Serena nu exista in tenis ,cred ca se dopeaza la greu,dar nimeni nu o prinde,am vazut ca atunci cand nu mai poate bea cafea.O fi cafea....
 • 12 august 2017
  sirius Doar scorul dintre ele acela îi relevant comentariile rusoaicei sint răutăcioase făcute din invidie...Este penibila prin aceste referiri la Serena Williams cu aceste remarci sa afundat mai tare în noroi...
 • 12 august 2017
  Evazionaldo Nu a batut-o pe Serena, au furat-o arbitrii. Serena nu da doi bani pe Sharapova cum nu da vreun ban pe orice alta jucatoare. Serena e superioara!...
 • 12 august 2017
  rms asta este o jignire la adresa unei mari jucatoare de tenis, cum e sharapova. Cum sa faci pe cineva, la nivelul asta, "mica scorpie" cand sharapova e de fapt o "mare scorpie". Ar trebui suspendata Serena pentru aceasta jignire....
 • 12 august 2017
  dac.impielitzat la 17 ani primul titlu de grand slam! tare scorpiuta asta...
 • 12 august 2017
  ANTIPROSTIE ...asa e,Sharapova e o mare bestie si o scorpie oribila!O infecta!...
 • 12 august 2017
  Marcel balauca Bună .....la tenis rusoaica...
 • 12 august 2017
  lol Asta minte cum se dopeaza, tot timpul. L-a f*tut pe gacicul Serenei parca pe Dimitrov, de-aia are aia boala pe ea....
 • 12 august 2017
  nume ...kakaya sharapova ???......
Regele Mihai, înmormântat azi la Curtea de Argeş. Sicriul, aşezat pe un afet de tun în aplauzele publicului LIVE
BRAT