12 februarie 2016 18:00

Asta e LOVITURA ANULUI in tenis! Vezi cum a reusit sa reia acest jucator! Sala a izbucnit in urale - VIDEO

Vezi lovutira lui Brown.

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Dustin Brown a reusit o lovitura geniala la turneul challenger de la Bergamo. Acesta a reluat o minge pe la spate, in teren, lovitura fiind aplaudata de toti spectatorii prezenti la meci.

Neamtul in varsta de 31 de ani este cunoscut pentru loviturile spectaculoase, insa rezultatele sale nu au fost niciodata impresionante, ajungand cel mai sus in cariera pe locul 43, in anul 2012.

In 14 ani de cariera la seniori, Brown a castigat doar 2 turnee si are un palmares total de 61 de victorii si 72 de infrangeri.Citeste si:
4 comentarii
 • 14 februarie 2016
  John nici aici nu scap de pupin.curistul nr 1 al halepoasei: George S....
 • 13 februarie 2016
  George S. Puteti sa explicati, strict profesional, de ce folositi notiunea de "NEAMTUL" ? Am vazut si auzit cum o comentatoare de stiri - canal TV din Bucuresti - care s-a exprimat astfel : " .. ele vor juca impotriva nemtoaicelor din Germania !" Este Romania tara improvitatiilor ... bine facute ? Respectati-va pe voi insiva ! Va sugerez asta cu totala loialitate fata de buna - credinta !...
 • 12 februarie 2016
  iul am crezut ca e femeie de la spate......
 • 12 februarie 2016
  mozzie Puteati sa-i puneti numele in titlu in loc de "acest jucator",Dustin Brown e arhicunoscut pentru acest tip de lovituiri,va recomand un pic de documentare....
BRAT