Anul MARII schimbari pentru Simona Halep! Ce se va intampla cu jocul ei in 2016

Simona Halep Virginia Ruzici Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2016, 19:05
Data actualizarii: Joi 11 Februarie 2016, 19:06

Simona Halep s-a recuperat dupa problemele medicale care au afectat-o la inceputul anului.

Numarul 3 mondial e acum gata sa revina la cea mai buna forma. 2016 e anul in care si jocul ei se poate schimba radical. Managerul Virginia Ruzici spune ca Darren Cahill incearca sa schimbe modul in care Halep abordeaza meciurile.

"Cahill e printre cei mai buni antrenori din lume. Incearca sa o impinga pe Simona spre un tenis mai ofensiv. Ea e capabila sa joace la un nivel foarte bun. Cand e sub presiune sau simte nervozitate, intra in ritmul ei obisnuit, acela de a juca agresiv din spatele terenului. Ea e capabila sa dea si scurte, sa vina la fileu. E nevoie doar de putin timp pentru a consolida aceste tactici ale lui Darren. Inceputul de an a fost mai dificil pentru Simona, a avut mai multe probleme de sanatate, dar acum poate fi un nou inceput.

Ea avea nevoie de niste meciuri putin mai dificile, de trei seturi, asa cum au fost cele de la FED Cup. Pentru ea conteaza sa fie cat mai mult pe teren, in cat mai multe meciuri, sa isi recastige increderea. Sunt convinsa ca va fi un an interesant, cu mult eperformante. Simona va ramane sus in clasament", spune Ruzici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!