29 2018 20:38

Zile decisive pentru transferul lui Andone in Premier League: "E o oferta foarte mare! Ma vad plecat, da!"

Andone ii poate lasa pe Messi si Ronaldo ca sa se bata din weekend cu Aguero si Pogba. Englezii vor sa il aduca pana miercuri, cand se incheie perioada de transferuri.

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Brighton a oferit 11 milioane pentru Andone, dar Deportivo cere 30. Englezii au plusat.

"Acum in iarna s-au intors cu o oferta foarte puternica. Daca ma vad plecat? Da, da, asta e realitatea", le-a spus Andone ziaristilor spanioli.

Pana sa ajunga Andone, Aubameyang e asteptat in Anglia. Arsenal a batut palma cu Dortmund si plateste 60 de milioane ca sa-l aduca.

In schimb, Ibrahimovici e pe picior de plecare. LA Galaxy ii ofera 10 milioane de dolari pe an ca sa joace in America.2 comentarii
  • 30 2018
    anton Raza, cred ca poti utiliza si expresii mai civilizate cand vorbesti de un strain/roman, cu care nu ai nici o treba si apoi, esti actionar la cei care dau banii la un transfer? Dar sumele date recent la transferuri sunt normale? sau salariile astronomice ? Se vede de la distanta ca Andone nu este jucat, nu i se dau pase ca unui atacant, pentru ca nu este de al lor! Si asta se vede la mai multi jucatori buni in La Liga, nu sunt jucati!...
  • 30 2018
    raza Mare prostie,sa dai bani pe descreieratul de andone,rateaza mereu si alearga ca un bezmetic ,fara folos....
BRAT