"Tatarusanu isi joaca viitorul in urmatoarele 6 luni" Ce veste a primit portarul Romaniei azi, in Italia
28 2016 10:14

"Tatarusanu isi joaca viitorul in urmatoarele 6 luni" Ce veste a primit portarul Romaniei azi, in Italia

Perioada urmatoare este extrem de importanta pentru Ciprian Tatarusanu, anunta azi cotidianul La Nazione din Italia.

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

Portarii Ciprian Tatarusanu si Luigi Sepe isi joaca viitorul in urmatoarele sase luni la Fiorentina. Din motive diferite. Tatarusanu e titular in poarta toscanilor si are mai multe oferte. Sefii clubului spera ca romanul sa impresioneze la EURO si sa-l vanda pentru o suma buna.

De viitorul lui Tatarusanu depinde si cel al lui Sepe, rezerva romanului. Acesta e imprumutat de la Napoli, iar pana acum nu au existat discutii pentru transferul definitiv. Sepe va fi cumparat doar daca Tatarusanu va fi vandut, scrie La Nazione.

Aflata in lupta pentru titlu dupa multi ani, Fiorentina se pregateste pentru sezonul urmator, cand spera sa participe in Champions League. Fratii Della Valle vor sa-l ia pe Sirigu de la PSG, insa acesta are mai multe oferte. 0 comentarii
Sase romani au murit in cutremurul din Italia si 17 sunt dati inca disparuti. Starea celor cinci persoane aflate in spital
BRAT