13 iunie 2017 19:52

SOCUL pe care l-a avut Sumudica in Turcia! A propus un fost jucator de la CFR patronilor de la Kayseri! Ce raspuns a primit


	SOCUL pe care l-a avut Sumudica in Turcia! A propus un fost jucator de la CFR patronilor de la Kayseri! Ce raspuns a primit

Obisnuit cu problemele financiare din Liga 1, Sumudica a fost surprins de ce a gasit la noua echipa.

Bate Cupa! Marti si miercuri la PRO X, de la 20:30: Sepsi OSK - CSU Craiova si Sanatatea Cluj - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

"Cand vine vorba de infrastructura suntem mult, mult in urma Turciei" a spus Marius Sumudica la Digi Sport despre surpriza pe care a avut-o dupa ce a ajuns la Kayserispor.

Sumudica are planuri mari cu noua echipa, insa a fost surprins de banii pe care i pun la dispozitie noii patroni. Jucatorul pe care l-a propus pentru postul de fundas lateral era prea ieftin pentru ei!

"Voiam sa-l iau pe Thiago Lopes care a fost la CFR Cluj, ei au spus ca vor dubluri la fundasii laterali. Unul turc si unul strain. Si l-am propus, s-au uitat la el si mi-au spus ca pentru fundasul lateral au un buget de 600.000-700.000 de euro. Dublu fata de cat ar fi fost Thiago. Pentru numarul 10 ar avea un buget de 2 de milioane de euro" a mai spus Sumudica .

FULLSCREEN
SOCUL pe care l-a avut Sumudica in Turcia! A propus un fost jucator de la CFR patronilor de la Kayseri! Ce
  • /
2 comentarii
  • 13 iunie 2017
    frizz HAI CA DUPA CITEVA ETAPE O SA TE INTORCI LA VOLUNTARI SAU CONCORDIA CHIAJNA,...
  • 13 iunie 2017
    stra+luce+nthory+de+nord wcsb+fani=ca,cat...
Untold, evenimentul pentru care vin cei mai mulți străini în România. DJ-ii au ajuns să își dorească să fie invitați
BRAT