Revenirea lui Gardos se amana. Visul de a participa la EURO, in pericol? Ce spune antrenorul sau
12 martie 2016 16:20

Revenirea lui Gardos se amana. Visul de a participa la EURO, in pericol? Ce spune antrenorul sau

Florin Gardos a revenit la antrenamentele lui Southampton la finalul lunii februarie, insa antrenorul sau anunta ca mai are nevoie de timp. 

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

Gardos nu poate sa joace nici macar la echipa U21 a lui Southampton. Chiar antrenorul sau a facut anuntul. Gardos a fost accidentat timp de 8 luni dupa accidentarea la ligamentele incrucisate la genunchiul drept.

Gardos urma sa intre in cateva partide ale echipei de tineret, insa momentan mai are nevoie de recuperare fizica dupa lunga perioada de pauza. 

"El este mai in urma cu pregatirea decat Jay Rodriguez. Cateodata, este dificil, dar mai are nevoie de timp pentru a fi cu adevarat pregatit sa joace la U21",
a declarat antrenorul lui Southampton, Ronald Koeman.

"Nu exista zile proaste, exista zile fara fotbal", e mesajul postat de Gardos pe pagina sa de Facebook. 

 

Nu exista zile proaste, exista doar zile fara fotbal2 comentarii
  • 12 martie 2016
    George Chiar nu verifica nimeni continutul articolelor?:))...
  • 12 martie 2016
    Muntean Cum sa joace la U21 daca el are 27 de ani?...
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, audiat la DNA in dosarul privind OUG 13: "Am respectat toate prevederile legale"
BRAT