18 iulie 2017 17:10

"Probabil va semna zilele acestea". ULTIMA ORA | Tatarusanu e aproape de un transfer de la Fiorentina


	"Probabil va semna zilele acestea". ULTIMA ORA | Tatarusanu e aproape de un transfer de la Fiorentina

Ciprian Tatarusanu (31 de ani), portarul echipei nationale a Romaniei, este aproape de un transfer. Acesta are sanse mari sa evolueze in Ligue 1.

Waldemar Kita, presedintele lui FC Nantes, a anuntat ca portarul roman Ciprian Tatarusanu "ar putea semna curand". Seful fostei campioane a Frantei, pe vremea cand Viorel Moldovan juca acolo, a vorbit intr-un interviu acordat France Football, fiind citat si de publicatia buttfootballclub.fr

Potrivit jurnalistilor francezi, Ranieri le-a cerut sefilor lui Nantes cel putin trei jucatori: un portar, un fundas central si un mijlocas ofensiv.

Interesant este ca waldemar Kita spunea in urma cu doar o saptamana ca "pretul cerut de Fiorentina este prea mare pentru un portar de 31 de ani". La acel moment, italienii voiau 5 milioane de euro in schimbul romanului.

Pentru axul central al defensivei, Nantes negociaza cu Nicolas Pallois (29 de ani) de la Bordeaux, dar il are in vedere si pe Yohan Benalouane (30 de ani) de la Leicester.

1 comentarii
  • 18 iulie 2017
    Max Da, Ranieri crede ca o sa mai ia titlul,daca il cumpara pe Tatarusanu.Eu zic sa se duca la Avantul Barsana ca acolo are loc:)...
România, sub zăpadă. Zeci de mii de locuințe fără curent electric, drumuri blocate și școli închise
BRAT