Motivul real pentru care Sunderland a vrut sa SCAPE de Pantilimon! Reactia portarului roman si cat a platit Watford pentru el
20 ianuarie 2016 10:44

Motivul real pentru care Sunderland a vrut sa SCAPE de Pantilimon! Reactia portarului roman si cat a platit Watford pentru el

Pantilimon a fost transferat oficial de Watford de la Sunderland, dupa ce in ultimele meciuri a fost uitat pe banca de rezerve.

Bate Cupa! Marti si miercuri la PRO X, de la 20:30: Sepsi OSK - CSU Craiova si Sanatatea Cluj - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Motivul real pentru care Sunderland, club aflat la retrogradare in Premier League, a renuntat la Pantilimon a fost o clauza din contractul acestuia in care portarul roman urma sa primeasca o prelungire de contract si un salariu mai mare daca ajungea la 50 de meciuri pentru Sunderland.

500.000 de lire a platit Watford pentru Pantilimon, care va trebui as a se bata cu Heurelho Gomes pentru un loc de titular.

"Este o portar bun, stiu de cand am jucat impotriva lui Watford, dar cred ca e un baiat de treaba. Normal ca voi lupta pentru locul meu, e normal sa fie asa, este o competitie. Vreau doar sa spun ca respect pe toata lumea si voi incerca sa ajut echipa"

"E o placere pentru mine ca am semnat cu acest club. A fost cea mai buna optiune pentru mine. E un club nou in Premier League si cred ca proiectul de aici e bun si cred ca e alegerea corecta pentru mine."

"Am aflat acum cateva zile de interesul acestui club si am crezut ca e cea mai buna optiune pentru mine sa vin aici. imi place ce se intampla aici, imi place managementul acestui club, imi place managerul, imi plac jucatorii", a spus Pantilimon.

Enrique Sanchez Flores, managerul lui Watford, a declarat:

"Nu avem nevoie de un portar care sa-l inlocuiasca pe Heurelho pentru ca e un portar extraordinar. Dar cautam jucatori care pot acoperi postul si care pot evolua oricand"FULLSCREEN
Motivul real pentru care Sunderland a incercat sa SCAPE de Pantilimon! Reactia portarului roman si cat a platit Watford pentru el
  • /
0 comentarii
Criză de personal pe piața muncii din România. Angajații nu cer doar salarii cât mai mari
BRAT