9 2016 19:56

Dan Petrescu SE PLANGE din nou de SUPER TRANSFERURILE chinezilor! :) Ce achizitii le cere de urgenta sefilor miliardari


	Dan Petrescu SE PLANGE din nou de SUPER TRANSFERURILE chinezilor! :) Ce achizitii le cere de urgenta sefilor miliardari

Super Dan nu se simte norocos ca antreneaza la echipa cu cele mai spectaculoase achizitii in perioada de transferuri.

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Petrescu vrea si chinezi la Suning, nu doar jucatori straini adusi pe zeci de milioane de euro. Echipa lui a cheltuit 83 de milioane ca sa-i aduca pe Alex Teixeira de la Sahtior si Ramires de la Chelsea.

"Tinand cont de faptul ca niciun chinez nu a fost adus, iar cel mai bun chinez a plecat, nu vad o mare imbunatatire a lotului. Strainii sunt valorosi. De obicei joaca 7 jucatori din China si 4 straini, trebuie sa mai aducem si jucatori chinezi. Sefii nu au facut asta si nu vad realistic obiectivul de a termina pe locul 4. As minti, nu ne-am intarit suficient, in opinia mea", a spus Petrescu la Dolce.

Super Dan nu crede ca achizitiile de milioane facute iarna asta ii ofera vreo garantie in lupta cu rivalele din China: "Teixeira si Ramires pot ajuta echipa. Fiecare club are straini si sunt foarte buni. Ramane de vazut daca transferurile au fost bune".

0 comentarii
Iohannis: "Ne-am opus cu succes unei Europe cu doua sau mai multe viteze". Ce a declarat despre o vizita a Papei in Romania
BRAT