9 2016 19:56

Dan Petrescu SE PLANGE din nou de SUPER TRANSFERURILE chinezilor! :) Ce achizitii le cere de urgenta sefilor miliardari


	Dan Petrescu SE PLANGE din nou de SUPER TRANSFERURILE chinezilor! :) Ce achizitii le cere de urgenta sefilor miliardari

Super Dan nu se simte norocos ca antreneaza la echipa cu cele mai spectaculoase achizitii in perioada de transferuri.

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Petrescu vrea si chinezi la Suning, nu doar jucatori straini adusi pe zeci de milioane de euro. Echipa lui a cheltuit 83 de milioane ca sa-i aduca pe Alex Teixeira de la Sahtior si Ramires de la Chelsea.

"Tinand cont de faptul ca niciun chinez nu a fost adus, iar cel mai bun chinez a plecat, nu vad o mare imbunatatire a lotului. Strainii sunt valorosi. De obicei joaca 7 jucatori din China si 4 straini, trebuie sa mai aducem si jucatori chinezi. Sefii nu au facut asta si nu vad realistic obiectivul de a termina pe locul 4. As minti, nu ne-am intarit suficient, in opinia mea", a spus Petrescu la Dolce.

Super Dan nu crede ca achizitiile de milioane facute iarna asta ii ofera vreo garantie in lupta cu rivalele din China: "Teixeira si Ramires pot ajuta echipa. Fiecare club are straini si sunt foarte buni. Ramane de vazut daca transferurile au fost bune".

0 comentarii
Zeci de ostatici, tinuti sub amenintarea armei, in Bangladesh. Teroristii ar fi strigat Allahu Akbar si au aruncat cu grenade
BRAT