Arlauskis debuteaza cu Real Madrid! Cum s-a pregatit Galca pentru meciul cu gigantii Spaniei! 
31 ianuarie 2016 11:51

Arlauskis debuteaza cu Real Madrid! Cum s-a pregatit Galca pentru meciul cu gigantii Spaniei! 

Costel Galca are meci greu diseara cu Real Madrid, de la 21:30. 

La Espanyol va debuta fostul portar al Stelei, Arlauskis, adus saptamana trecuta de Galca de la Watford. Antrenorul roman e fericit ca s-a reunit cu fostul sau elev de la Steaua, alaturi de care a cucerit trei trofee anul trecut.


"Da, este posibil sa joace. Sunt bucuros ca am reusit sa-i aducem pe cei doi (n. red. - Arlauskis si Oscar Duarte) si sunt multumit de cum se prezinta, chiar daca au venit de curand. Voi decide, insa, abia maine daca vor fi titulari. Arla transmite multa siguranta si, in plus, are un foarte bun joc de picior. A muncit bine si el, dar si Pau Lopez. Cel care va fi mai in forma va fi titular. Il cunosc pe Arlauskis si voi decide in ultimul moment", a spus Galca. 

Galca are probleme de lot, dar spera la un rezultat bun. Cu Barcelona a facut egal in campionat.

"Trebuie sa avem entuziasm, chiar daca ne lipsesc multi oameni importanti. Trebuie sa plecam cu gandul ca putem scoate un rezultat pozitiv. Ne este gandul numai la acest meci si ca trebuie sa iesim pe teren si sa jucam. Am pregatit bine meciul. Nu ne comparam cu Real Madrid, care are un lot numeros si valoros. Trebuie sa avem insa incredere si sa avem mult entuziasm, dar si sa fim foarte organizati",
a spus Galca la conferinta de presa de dinaintea meciului cu Real Madrid.2 comentarii
  • 31 ianuarie 2016
    zeet Swugi belitele si ciorapii la toti Stelisti bai INFECTULE...
  • 31 ianuarie 2016
    iordanescu+anghel asa e cand scapi de Stana ! nu te ratezi,ajungi sa joci meciuri la care altii viseaza si se masturbeaza,vezi cazul stelem.istilor ,Tanase,Chipciu,Rusescu si alte ragalii oiste....
Vineri se adoptă componența Guvernului. Dragnea, întrebat dacă persoanele cercetate penal pot face parte din Cabinet: ”Da!”
BRAT