"ALARMA la Espanyol!" Marca scrie despre problemele cu care se confrunta Galca in acest moment in Spania
3 2016 18:24

"ALARMA la Espanyol!" Marca scrie despre problemele cu care se confrunta Galca in acest moment in Spania

Costel Galca are probleme la Espanyol, dupa un debut bun in Spania. 

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Espanyol n-a mai reusit sa castige in campionat, iar Galca resimte presiunea din Spania. Espanyol are al doilea cel mai slab sezon din ultima decada, scrie azi Marca. Doar in sezonul 2008-2009, Espanyol statea mai prost in aceasta perioada. Mauricio Pochettino a preluat atunci echipa si a salvat-o de la retrogradare, dupa care a dus-o in cupele europene.

Espanyol a avut un sezon slab, iar sefii l-au numit pe Galca in luna decembrie. Dupa un start bun, "efectul Galca" a trecut, iar acum Espanyol e disperata dupa o victorie, altfel va ajunge in zona retrogradarii. Galca a avut parte si de un program infernal in ianuarie, cu meciuri contra Barcei, Villarreal si Real Madrid. Echipa lui Galca a avut probleme atat in aparare, cat si in atac, iar antrenorul roman a primit doar doua intariri, fundasul Duarte si portarul Arlauskis. 

Luni, Galca e obligat sa o bata pe Real Sociedad daca vrea sa aiba in continuare parte de liniste, scrie azi Marca. Espanyol are conducere noua care a cerut calificarea in Champions League in urmatorii 3 ani. 


0 comentarii
David Cameron, fata in fata cu liderii europeni. Telegraph: Conditiile in care UK ar putea sa organizeze un nou referendum
BRAT