Voyo.ro se poate vedea direct pe televizor!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2012, 18:45
Data actualizarii: Vineri 14 Septembrie 2012, 18:46

Din 31 august, Voyo.ro trece la un alt nivel – abonatii isi pot vedea acum produsele preferate direct pe televizor! Voyo.ro este un serviciu care depaseste prin aceasta facilitate sfera internetului clasic. Filmele, emisiunile si serialele preferate se pot vedea acum pe cele mai populare device-uri ale momentului – PC, iPad, iPhone si Smart TV.

Aplicatia Voyo.ro pentru Samsung este deja instalata pe modelele noi, iar pe cele vechi (2011) se instaleaza automat, la un update de programe. Pentru a accesa Voyo.ro, televizorul trebuie sa fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Odata descarcata aplicatia, produsele din Voyo.ro se vor vedea oricand doreste abonatul, la un simplu Play.

Abonamentul Voyo.ro include o oferta de peste 600 de filme, seriale, emisiuni, show-uri live, sport sau concerte. Oferta se imbunatateste saptamanal, iar pana la sfarsitul anului numarul de filme va creste la peste 1000 de titluri.

Abonamentul Voyo.ro se poate achizitiona direct de pe site, prin pasii de abonare prezentati in detaliu in pagina de plata sau in oricare din magazinele UPC.

Momentan, pe Smart TV, ipad si iPhone nu se pot vedea toate produsele din oferta de abonament Voyo.ro, insa acest aspect se va rezolva in foarte scurt timp. Din motive de drepturi de difuzare, cei din afara tarii au acces la un pachet limitat de produse, toate detaliile se regasesc pe Voyo.ro, cu marcaj specific pentru fiecare produs in parte.

Cat priveste aplicatia Voyo.ro pe Smart TV, Samsung este primul producator care aduce aplicatii locale pentru video on demand, direct pe ecranul mare al televizorului. Toti cei care isi vor cumpara un Samsung Smart TV vor primi un abonament Voyo.ro pentru 3 luni de zile.

Promotia este valabila pentru toate Smart TV-urile Samsung achizitionate in perioada 13 Septembrie – 12 Octombrie 2012 in magazinele partenere:  Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo, Carrefour, Real, Metro, Emag, Activ Invest.


VEZI AICI EXACT CE TREBUIE SA FACI:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!