VIDEO: Povestea salbaticului din Papua Noua Guinee! Vezi ce KO-uri dadea "Vanatorul de capete"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2010, 15:28
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2010, 15:35

A plecat din triburile din Papua Noua Guinee si a ajuns sa faca senzatie in intreaga lume. Vezi knockouturile si povestea incredibilului Stanley Nandex, luptatorul ce purta 49 la pantof si care a dat mai multe KO-uri spectaculoase decat toti luptatorii din K-1!

 

Perioada de glorie ai lui Stanley Nandex a fost intre anii 2003-2004, atunci cand a dominat kickboxingul din Oceania. Luptatorul plecat din saracia triburilor din Papua Noua Guinee a facut senzatie in intreaga sa cariera, fiind unul dintre cei mai spectaculosi luptatori din toate timpurile.

Din pacate pentru el, nu a prins era mediatica a K-1-ului si nici un contract in galele "oficiale". Totusi, pentru fanii acasa, Nandex a fost ca un mit.

Nandex alaturi de prietenii de acasa

Nandex, alaturi de prietenii de acasa

"Auzeam mereu despre meciurile sale fantastice si victoriile spectaculoase, dar nu am apucat sa il vedem nici la televizor, nici in ziare. Pentru noi era ca un mit, il vedeam cum pleaca la gale si apoi auzeam zvonuri despre ce meciuri incredibile a facut", a declarat un prieten de-al lui Nandex.

Antrenat de legenda Taekwondo Jemal Hasan (centura neagra 7 DAN), Nandex a detinut poate cel mai variat si mai spectaculos arsenal in ceea ce priveste loviturile de picior, din intreaga istorie K-1.

Porecla "Headhunter" ("Vanator de capete") i-a fost data de catre un comentator dupa o gala in Melbourn, Nandex fiind preferatul matchmaker-ilor din Turcia si Australia!

Nandex s-a retras din activitate de cativa ani, contribuind acum la dezvoltarea tinerilor din Papua Noua Guinee prin sport, deschizand si administrand mai multe sali de Kickbox pe teritoriul intregii tari!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!