Super VIDEO Chivu s-a intors in Italia: vezi cum s-a intalnit cu Lucescu la aeroport!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Februarie 2010, 17:48
Data actualizarii: Sambata 06 Februarie 2010, 18:20

Cristi Chivu s-a intors in aceasta dimineata in Italia dupa ce a revenit in tara in urma accidentarii suferite acum o luna!

Jucatorul lui Inter s-a intalnit la aeroport cu selectionerul Razvan Lucescu care a plecat la Varsovia unde are loc tragerea la sorti pentru calificarile la Euro 2012!
 
"Imediat dupa accidentare, inainte de operatie, i-am intrebat cand pot reveni. Ei mi-au spus: «Da, vei putea juca din nou, dar trebuie sa ai rabdare. Ca sa stii cand te vei intoarce pe teren, va trebui sa asteptati urmatoarele controale».

Astfel, saptamana viitoare sper sa ma intorc la munca, sa alerg si sa ma pregatesc sa revin. Initial credeam ca ar fi frumos sa revin sa evoluez in jocul Inter-Chievo, etapa imediat urmatoare dupa accidentare.

Acum am stabilit in minte un program: dupa ce in ianuarie nu am jucat deloc, sper ca in februarie sa ma antrenez fara sa lovesc cu capul pentru ca e interzis, in martie incerc sa lovesc cu capul si sa-mi depasesc frica, iar la finalul lunii martie sa revin.

Dar acestea sunt calculele mele, trebuie asteptat sa vedem si calculele medicilor. In cazul unei leziuni la muschi, jucatorul e cel care decide sa riste, dar in cazul unei lovituri la cap, medicii sunt cei ce stabilesc", a spus Chivu intr-un interviu in Gazzetta dello Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!