Vezi cele mai sexy 99 de femei din lume - FOTO&VIDEO

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2012, 15:48
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2012, 16:10

Sofia Vergara a devenit cea mai in varsta vedeta feminina care s-a impus in topul celor mai dorite 99 de femei din lume.

In fiecare an, site-ul askmen.com da startul acestui sondaj, in care pot fi votate vedetele din lumea intreaga. Daca anul trecut, tanara actrita Blacke Lively a reusit sa adune cel mai mare numar de voturi, in acest an se pare ca atentia a fost indreptata catre un alt gen de femeie. Recunoscuta pentru formele sale voluptoase, dar si pentru rolurile comice din seriale, Sofia Vergara pare sa fie modelul de femeie perfecta in viziunea cititorilor care au participat la sondaj.

Sofia nu a avut deloc o viata usoara. Actrita a decis sa plece din Columbia, tara ei natala, si sa se mute definitiv in America. Motivul este unul tragic. Fratele ei a fost rapit de pe strada, iar apoi omorat. Sofia a renuntat atunci la tot, si-a luat copilul si mama si a inceput o noua viata. A lucrat mult timp ca model, insa a cunoscut faima in calitate de actrita. Inca de la debut, Sofia Vergara a fost considerata una dintre cele mai sexi vedete si se pare ca aceasta titulatura nu a disparut odata cu varsta, ba dimpotriva.

Madalina Ghenea si-a facut si ea loc in topul celor mai dorite 99 de femei de pe glob. Presupusa iubita a lui Leonardo di Caprio este singura romanca prezenta in clasamentul realizat de site-ul askmen.ro. Chiar daca s-a clasat abia pe pozitia 87, Madalina a reusit sa stranga mai multe voturi decat celebrele Megan Fox, Alessandra Ambrosio sau Pippa Middleton.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!