22 martie 2016 13:30

Un fotbalist roman a trait ani buni chiar in Molenbeek si a jucat la Anderlecht: "Nu m-am simtit niciodata in pericol acolo". Ce spune Marius Mitu

Marius Mitu, acum in varsta de 39 de ani, s-a lansat in fotbal la Steaua, dar a jucat o buna parte a carierei in Belgia, la Racing White Daring Molenbeek, Lierse si chiar Anderlecht.

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

Marius Mitu a facut cunostinta pentru prima data cu fotbalul belgian in 1995, atunci cand a jucat pentru RAA Louvieroise. Acesta si-a petrecut un sezon acolo si a revenit apoi in fotbalul romanesc pentru a juca la FCM Targoviste, Rocar si Universitatea Craiova.

Tot in Belgia s-a intors insa cativa ani mai tarziu. Mai exact in 2001, cand a ajuns sa imbrace tricoul formatiei Racing White Daring Molenbeek.

Fostul mijlocas a jucat pentru Molenbeek intre 2001 si 2002, pentru Lierse intre 2002 si 2005, dar si pentru Anderlecht Bruxelles in sezonul 2005/06.

In toata aceasta perioada, Mitu a locuit in cartierul Molenbeek, numit acum un fief al jihadistilor, locul in care si "creierul" atentatelor de la Paris, Salah Abdeslam, a fost arestat.

Marius Mitu a mai jucat, dupa ce si-a incheiat periplul in Belgia, la Metalurg Donetsk, Skoda Xanthi, Progresul Bucuresti, Panthrakikos si CSM Ramnicu Valcea.

0 comentarii
A 20-a zi de manifestatii in Piata Victoriei. 2.000 de oameni au protestat in Capitala si alte cateva mii in tara. VIDEO
BRAT