ULTIMA ORA | Ioan Neculaie, patroul lui FC Brasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ioan Neculaie FC Brasov Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2016, 10:36
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2016, 10:40

Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie, patronul clubului FC Brasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani, noteaza Mediafax.

Ioan Neculaie a fost incatusat imediat dupa decizia Curtii de Apel Brasov, care este si definitiva, si urcat intr-o dupa a politiei pentru a fi dus in arest, mai noteaza sursa citata.

Neculaie, in varsta de 59 de ani, este cercetat pentru doua infractiuni de evaziune fiscala , fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani.

Potrivit anchetatorilor, in perioada martie 2013 - mai 2015, in calitate de actionar al SC ICIM S.A Brasov si SC Fotbal Club Brasov S.A, Neculae s-a asociat cu mai multi oameni de afaceri, avand scopul de a stabili in mod fraudulos un TVA deductibil in cuantum de aproape 7 milioane lei prin inregistrarea in contabilitatea clubului a unei operatiuni nelegale.

Decizia CA Brasov este definitiva.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!